Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Και τρίτος νεκρός στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό

Δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε και τρίτος θάνατος στην χώρα μας από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για 67χρονο από τη Ζάκυνθο.

Μετά την είδηση για το δεύτερο θύμα στην Πτολεμαϊδα επιβεβαιώθηκε και τρίτος νεκρός από τον κορωναϊό στη χώρα μας. Πρόκειται για έναν 67χρονο άνδρα, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υπέκυψε από τον Covid-19 ύστερα από σύντομη νοσηλεία.

Συγκεκριμένα, το θύμα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου εδώ και τρεις ημέρες, ενώ το δείγμα του, εστάλη μόλις προχθές στο ΠΑΣΤΕΡ και οι απαντήσεις ελήφθησαν χθες Παρασκευή. Ωστόσο, ο 67χρονος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους τρεις. Πρώτος θάνατος ήταν ο 66χρονος στην Πάτρα, ακολούθησε ο 90χρονος στην Πτολεμαΐδα και λίγες ώρες αργότερα γνωστοποιήθηκε αυτός του 67χρονου στο νησί του Ιονίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
απο το sdna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *