Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Έκκληση για την ελαχιστοποίηση των επισκέψεων των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες

Έκκληση για την ελαχιστοποίηση των επισκέψεων των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες.

Φίλες και φίλοι όσο θα περνούν οι μέρες τα κρούσματα απο τον κορονοϊο στην χώρα μας θα αυξάνονται και δυστυχώς ίσως θα εμφανιστούν και τα πρώτα θύματα.

Το μοναδικό μας όπλο είναι η ατομική υγιεινή και η αντιμετώπιση του θέματος με σοβαρότητα, ψυχραιμία και φυσικά χωρίς πανικό.

Έχοντας λοιπόν ως βάση τα ανωτέρω δεδομένα και χρησιμοποιώντας την θεσμική μου ιδιότητα ως Γραμματέας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδος θέλω να παρακαλέσω όλους τους συμπολίτες μου στον Ν.Πελλας να μειώσουν στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ τις επισκέψεις τους στην δημόσιες υπηρεσίες και να προσέρχονται σε αυτές ΜΟΝΟ όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη. Η επικοινωνία με τις υπηρεσίες κάλλιστα μπορεί να γίνει είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email. Είναι καθήκον όλων μας να συμβάλουμε ώστε η εξάπλωση του ιού να σταματήσει το συντομότερο δυνατόν και με τις μικρότερες επιπτώσεις για την χώρα μας.


Τζάκος Αντώνης

Γραμματέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *