Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ιερά Μητρόπολις: Έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της επιδημίας του Κορωνοϊού

Η Ιερά Μητρόπολις κοινοποίησε σήμερα σε όλες τις ενορίες το 1292/11.3.20 Εγκύκλιον Σημείωμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την αντιμετώπιση της επιδημίας του Κορονοϊού με την προτροπή να τηρηθούν οι σχετικές αποφάσεις και να ενημερωθούν τα στελέχη των ενοριών και οι πιστοί.

Διακόπτονται προσωρινά όλες οι κατηχητικές συνάξεις (κατηχητικά και κύκλοι Αγίας Γραφής) και οι άλλες δραστηριότητες της Ι. Μητροπόλεως και των Ενοριών (μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής, Αγιογραφίας, φροντιστήρια, εκδηλώσεις, εκδρομές κ.λπ.).

Όλες οι ιερές ακολουθίες (Θ. Λειτουργία, Προηγιασμένη, Όρθρος, Απόδειπνο, Χαιρετισμοί κ.λπ.) θα τελούνται κανονικά.

Επίσης ανακοινώνεται ότι τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως στην Έδεσσα θα λειτουργούν τις καθημερινές από 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *