Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Ο Χατζηγιαννίδης Χρήστος για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Ο δημος Αλμωπίας παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι τώρα ( δεν υπήρχε σύμβαση από το Οκτώβριο έως σήμερα ) έχει θέσει σε υψηλή προτεραιότητα την εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας, με σκοπό την σωστή και πολιτισμένη διαχείριση και προπάντων ευζωία, των αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε συνδυασμό με την ασφάλεια των δημοτών μας.

Με αφορμή την σημερινή ημέρα, εύχομαι ο καθένας μας ατομικά αλλά και όλοι μαζί συλλογικά να πράξουμε τα βέλτιστα, προκειμένου η πολιτισμένη συμβίωση με τα ζώα συντροφιάς να συνεχίσει μακροπρόθεσμα στο Δήμο μας.

Τέλος θέλω να παρακαλέσω τους δημότες της Αλμωπίας που έχουν στην κατοχή τους ένα δεσποζομενο ζώο να μεριμνούν για την ηλεκτρονική του σήμανση , τον εμβολιασμό και να προβαίνουν σε στείρωση του ζώου εφόσον δεν επιθυμούν εγκυμοσύνες.

Τα αδέσποτα τα δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι δυστυχώς.
Ας σταματήσουν επιτέλους οι εγκαταλείψεις!

Δεν μπορώ βέβαια να παραλείψω και αναγνωρίσω το έργο και την συνεργασία με τον δήμο μας ,της φιλοζωικής ΑΛΜΩΠΙΑΣ ”ΕΛΠΙΔΑ”
Που είναι καθημερινά δίπλα στα εγκαταλελειμμένα ζώα προσφέροντας τους φροντίδα και όλα τα απαραίτητα.

”Το μεγαλείο ενός έθνους και η πρόοδος στις ηθικές αξίες κρίνεται από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα
Μαχάτμα Γκάντι.”

Αντιδημαρχος Δημ.Εν.Εξαπλατανου
Χατζηγιαννίδης Χρήστος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *