Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Αίτημα Θεοδωρίδη Αναστασίου για παροχή έκτακτου βοηθήματος - Δώρο Πάσχα στους εργαζομένους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας

«Παροχή έκτακτου βοηθήματος - Δώρο Πάσχα στους εργαζομένους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας των Δήμων».

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της διασποράς μιας αόρατης απειλής, του COVID-19 που έχει οδηγήσει μεγάλη μερίδα εργαζομένων να ξεπεράσουν εαυτούς. Σαφώς γνωρίζετε ότι σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, σηκώνει με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, τεράστιο βάρος. Ιδιαίτερα μερικές κατηγορίες εργαζομένων έχουν «βάλει πλάτη» ώστε οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και πολίτες να μπορούν να νιώθουν ασφαλείς.

Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου εργάζονται συνεχώς και αδιάκοπα για την διευκόλυνση της ζωής μας βάζοντας πάνω από όλα το κοινό καλό ξεπερνώντας πολλές φορές και τον ίδιο τους τον εαυτό. Απολυμαίνουν και προχωρούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες βάζοντας σε κίνδυνο και την προσωπική τους υγιεινή και κατ επέκταση των οικογενειών τους. Είναι οι ήρωες της καθημερινότητας.

Επίσης μία ακόμα κατηγορία εργαζομένων που εργάζεται για την διευκόλυνση της ζωής μας είναι οι υπάλληλοι των Δήμων (διοικητικοί, χειριστές μηχανημάτων έργων κ.α) που ασχολούνται με τα θέματα της πολιτικής προστασίας, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη υλοποίησης όλων των μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19.

Με την παρούσα επιστολή είναι επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί το μέτρο και να δοθεί το δώρο του Πάσχα και στους εργαζόμενους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας των Δήμων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα σε αυτή την υγειονομική κρίση.

ΠΡΟΣ
1. Γραφείο Πρωθυπουργού
2. Υπουργό Οικονομικών
3. Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας
4. Υπουργό Εσωτερικών
5. Βουλευτή Πέλλας κύριο Καρασμάνη Γεώργιο
6. Βουλευτή Πέλλας κύριο Σταμενίτη Διονύσιο
7. Βουλευτή Πέλλας κύριο Βασιλειάδη Βασίλειο


Με την πρέπουσα τιμή

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *