Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Στη Βουλή το ζήτημα της απαγόρευσης λειτουργίας των σχολικών κυλικείων

Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή προς την Υπουργό Παιδείας την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση για το άνοιγμα των Σχολείων με ταυτόχρονη όμως την ρητή απαγόρευση λειτουργίας των σχολικών κυλικείων.

Όπως επισημαίνεται στην κατατεθείσα επιστολή, η παραπάνω απόφαση πλήττει τον συγκεκριμένο κλάδο επαγγελματιών δημιουργώντας τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα στους 2000 περίπου εργαζόμενους, αλλά και στα μέλη των οικογενειών τους. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί ασκούν το επάγγελμά τους τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής, παρέχοντας πιστοποιημένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις κείμενες νομοθεσίες.

Για το λόγο αυτό ζητείται από την αρμόδια Υπουργό η διευθέτηση του σοβαρού αυτού ζητήματος με την άμεση εξεύρεση λύσης για τους εργαζόμενους του συγκεκριμένου κλάδου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *