Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Επιτυχίες για τον Ίκαρο Αλμωπίας στη δεύτερη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16

Ολοκληρώθηκε και η 2η μέρα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ16 στην ΚΑΒΑΛΑ και το ΧΡΥΣΟ μας κορίτσι ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι στην Κορυφή!


Ξεκίνησε τον αγώνα της με 80μ εμπόδια όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με το απίστευτο ατομικό ρεκόρ 12.17 και εν συνεχεία, μισή ώρα αργότερα στο ΜΗΚΟΣ, κέρδισε τον αγώνα με άλμα 5.48 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Με 4 άλματα πάνω από 5.40 και 2 μετάλλια μέσα σε μια ώρα, απέδειξε σε όλους ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται με σωστή προπόνηση,προγραμματισμό και θέληση!!!

Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Κ18 στην ΛΑΡΙΣΑ.

Σαν προπονήτρια των παιδιών θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών που μας στηρίζουν και κυρίως τα ίδια τα παιδιά ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ΙΣΑΑΚ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΤΣΗ,ΠΛΕΣΚΑ ΠΕΤΡΟ και ΒΟΛΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟ διότι με κάνανε ακόμα μια φορά περήφανη και με γεμίσανε αγωνιστικές εμπειρίες!!










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *