Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ξεκίνησαν από 17/7 έως 5/8 οι εγγραφές στο Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αλμωπίας

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ.

Το Κ.Δ.Α.Π. θα φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Η φοίτηση είναι δωρεάν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Η ωφελούμενη μητέρα πρέπει να γνωρίζει τους κωδικούς της TAXIS NET , το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ της καθώς και το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ του συζύγου και το ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα κάνει εγγραφή.

Όταν η ωφελούμενη είναι έγγαμη ή έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης απαιτούνται και οι κωδικοί TAXIS NET του συζύγου.


Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2384023920.

Ώρες:07:00 π.μ.-15:00

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *