Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας Δήμου Σκύδρας για το πλύσιμο και την απολύμανση των πράσινων κάδων

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την προστασία και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας ο Δήμος Σκύδρας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας προχωράει στο πλύσιμο, στον καθαρισμό και στην απολύμανση των κάδων οικιακών απορριμμάτων (πράσινοι κάδοι) που βρίσκονται στην πόλη της Σκύδρας τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και στην Κοινότητα της Καλής την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020.

Οι παραπάνω εργασίες θα εκτελεστούν κατά τον εξής τρόπο: μετά την πρωινή συλλογή και το άδειασμα των απορριμμάτων των κάδων που θα πραγματοποιήσει το απορριμματοφόρο θ΄ακολουθεί το ειδικό συνεργείο που θα προβαίνει στο πλύσιμο, στον καθαρισμό και στην απολύμανση του κάθε κάδου.

Παρακαλούμε, λοιπόν, τους συνδημότες μας της Σκύδρας ώστε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και κατά τις ώρες από τις 05:00’ (πρωί) έως τις 15:00΄ να μην εναποθέσουν απορρίμματα στους πράσινους κάδους. Το ίδιο παρακαλούμε να πράξουν και οι συνδημότες μας της Καλής την επομένη ημέρα Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 και κατά τις ίδιες ώρες.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.


Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Κωνσταντίνος Τερζίδης


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *