Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Νέος προπονητής της Μαύρης Θύελλας Ριζοχωρίου ο Καρράς Κωνσταντίνος

Ο Α.Σ. « Μαύρη Θυελλα» Ριζοχωριου ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Καρρα Κωνσταντίνο , υπεύθυνο των ακαδημιών του Αλμωπου Αριδαίας ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου UEFA B’ και στην ενεργό του δράση , ως ποδοσφαιριστής , αγωνίστηκε σε ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Ο συλλογος μας , την περσινή περίοδο , ξεκίνησε μια προσπάθεια να αγκαλιάσει τους αθλητές της ανατολικής Αλμωπιας που αγαπούν το ποδόσφαιρο και ζητούν έναν χώρο , όπου γίνεται μια σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια . Η συνεργασία μας με τον εν λόγω προπονητή επιβεβαιώνει τους στόχους μας .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *