Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Σημαντικές ανακοινώσεις Δήμου Αλμωπίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Από την Τετάρτη 11/11/2020 επαναλειτουργούν η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας. Στα πλαίσια της λειτουργίας τους και κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου, δημιουργείται τηλεφωνική γραμμή με σκοπό:

α)την καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών των κατοίκων που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωση τους να εξυπηρετηθούν.

β) Καταγραφή των άπορων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν κατά δήλωσή τους. Η καταγραφή γίνεται κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος από τους δικαιούχους.

γ) Εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της περίπτωσης α). Πρόκειται για εξυπηρέτηση ως προς τη διανομή φαρμακευτικού υλικού και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της περίπτωσης α), µε δαπάνη που βαρύνει τους αιτούντες.

δ) Συνδρομή στις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του δήμου, ανάλογα με τις οδηγίες τους.


Το τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών είναι το 2384021300. Οι πολίτες μπορούν επίσης να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά μέσω mail στη διεύθυνση: social@0598.syzefxis.gov.gr.

Επισημαίνεται, ότι με βάση τα ισχύοντα μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764) η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.




ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ 69863/ΦΕΚ 4829 –Β- 2/11/2020 (Έκτακτα μέτρα προστασίας..) και ειδικότερα βάσει των άρθρων 1 περ.8 και 5 περ. 13, αναστέλλονται τα μαθήματα στο φυσικό χώρο του Ωδείου από τις 3 Νοεμβρίου 2020 έως και 30 Νοεμβρίου 2020.

Σημειώνεται ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά με σύγχρονη διδασκαλία (τηλεκπαίδευση) από το σπίτι. Η προετοιμασία που έχει κάνει το Ωδείο μας για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων που προκύπτουν από την πανδημία, θα εξασφαλίσει σε όλους τους σπουδαστές την απρόσκοπτη παρακολούθηση των μαθημάτων τους με στόχο την ολοκλήρωση του σχολικού έτους και την συμμετοχή τους στις εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς.

Η γραμματεία και οι καθηγητές του Ωδείου μας είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες ή/και διευκρινίσεις.



Με Εκτίμηση Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας

Αναστασιάδης Σταύρος





Έπειτα από τη συνεδρίαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με την Επιτροπή Λοιμοξιολόγων για τη λειτουργία των δομών και των φορέων που βρίσκονται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατά την περίοδο του lockdown και την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας, προβλέπονται τα εξής:



ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης): Αναστολή λειτουργίας.




Σύμφωνα, με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας ενημερώνει πως το ΚΔΑΠ Αλμωπίας θα παραμείνει κλειστό από τις 09/11/2020 έως και τις 30/11/2020, για αποφυγή παρουσίασης συμπτώματος της λοίμωξης και της διασποράς του κορωνοιού.





Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας

Αναστασιάδης Σταύρος





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *