Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Μήνυμα του Φώτη Αραμπατζή για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας


H 21η Μαρτίου κάθε έτους που συμπίπτει με την έναρξη της εαρινής ισημερίας και την πρώτη μέρα της άνοιξης καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ για πρώτη φορά το 1971 ως Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας.

Μια ημέρα που έρχεται να μας υπενθυμίσει την προσφορά και τον σημαντικό ρόλο του δάσους στη ζωή του ανθρώπου και στην οικολογική ισορροπία και σταθερότητα του πλανήτη μας. Η μέρα αυτή είναι μια αφορμή για προβληματισμό και περισυλλογή σε μια εποχή μάλιστα που το δάσος και το φυσικό περιβάλλον συνεχώς υποβαθμίζονται, αλλοιώνονται και μολύνονται σε τεράστιο βαθμό μέρα με τη μέρα. Για όλους λοιπόν αυτούς τους λόγους οφείλουμε όλοι να είμαστε σε εγρήγορση και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προστατέψουμε τα δάση μας με έργα και πράξεις και όχι με ευχολόγια.ΕΠΙΣΕΙΣ

Παγκοσμια ημερα κατά του Ρατσισμου

Παγκοσμια ημερα Ποιησης

Παγκοσμια ημερα Συνδρομου DOWNΜε εκτίμηση,

Φώτιος Αραμπατζής

Πρόεδρος του Μ.Σ “Μ. Λουντέμης”

Γ. Γραμματέας του Π.Α.Σ “Oλυμπιάδα’ Εξαπλατανου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *