Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Μεγάλη η τιμή για τον μητροπολίτη μας Ιωήλ


Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας, ανέθεσε στον Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, να γράψει την δέηση εκ μέρους της, για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Το κείμενο θα αναγνωστεί την Πέμπτη 25 Μαρτίου, σε όλες τις εκκλησίες της χώρας, κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και της Δοξολογίας που θα ακολουθήσει για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου.

Αποτελεί σίγουρα μεγάλη τιμή για όλο το Νομό Πέλλας, αυτή η σπουδαία αναγνώριση προς τον Μητροπολίτη μας που έρχεται μέσα από τις ίδιες τις τάξεις της ανώτερης Ιεραρχίας της εκκλησίας μας.

Ο πνευματικός ταγός του Χριστεπωνυμου πλήθους αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για την Ορθοδοξία μας και μας κάνει περήφανους που τον έχουμε δίπλα μας!!

Άξιος!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *