Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΕΚΑΣΚΕΜ: Δραστηριότητες τμημάτων του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών


ΑΝΔΡΙΚΟ, ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑ BASKETBALLΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


Πλούσιο θα είναι και για αυτό το Σαββατοκύριακο οι αγωνιστικές δραστηριότητες των τμημάτων basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.

Το ανδρικό τμήμα ανοίγει την αυλαία των παιχνιδιών αφού θα αγωνιστεί το Σάββατο 06/11/2021 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας με το αντίστοιχο τμήμα της τοπικής πόλης.

Το Εφηβικό τμήμα του συλλόγου την Κυριακή 07/11/2021 και ώρα 12:00 φιλοξενεί την ομάδα της «Κούπα» Κιλκίς στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών.

Την ίδια ώρα και ημέρα (Κυριακή 07/11/) το τμήμα «Μίνι» του συλλόγου θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Εύαθλου» Πολυκάστρου στο ομώνυμο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *