Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Ο Δήμος Αλμωπίας τίμησε τους ανθρώπους που αγωνίζονται


Με το σύνθημα «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΥΠΑΡΧΩ!!! ΜΗ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ!», τιμήθηκε φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στην Αλμωπία.

Το πρωί ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγο Γεώργιο Χατζηγεωργίου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Βέσκο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Δημήτρη Γιάντση, επισκέφθηκαν την Κεντρική Πλατεία Αριδαίας, όπου μαθητές του ΕΠΑΛ Αριδαίας και του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας, τοποθέτησαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία, γεμάτο με γραπτές ευχές που στηρίζουν το μήνυμα της σημερινής ημέρας και των γιορτών. Ο Δήμαρχος, αφού συνεχάρη τους μαθητές και τους καθηγητές τους για την σπουδαία πρωτοβουλία, τοποθέτησε και ο ίδιος μαζί με τον Υποστράτηγο Χατζηγεωργίου από ένα στολίδι στο πρωτότυπο δέντρο, ενώ στη συνέχεια δέχτηκαν από τα παιδιά ένα μπαλόνι και ένα λουλούδι, δύο σύμβολα της αθωότητας και της ελπίδας φτιαγμένα από τους μαθητές των σχολείων, τα οποία μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους και τους περαστικούς.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Σταύρο Αναστασιάδη, επισκέφθηκαν το ΚΔΑΠ με Α «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», όπου παρακολούθησαν τις δραστηριότητες των παιδιών και συνομίλησαν μαζί τους και με το προσωπικό, τονίζοντας ότι εδώ και χρόνια το έργο της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ» είναι άξιο θαυμασμού και πως θα είναι δίπλα σε κάθε ανάγκη του κέντρου, όπως συμβαίνει από την πρώτη στιγμή. Τα παιδιά δώρισαν στο Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ, ένα ημερολόγιο για το 2022, φιλοτεχνημένο από τα ίδια.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *