Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Σύγκληση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Αλμωπίας


Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Δήμου Αλμωπίας στα πλαίσια της έναρξης της χειμερινής περιόδου.
 
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα εργασίας υπήρξε μεγάλη και άκρως εποικοδομητική. Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Πολυξένη Νάνου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Κετικίδης ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Τσιμτσιρίδης, ο Διοικητής της Π.Υ. Αριδαίας Αποστόλης Κώνστας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Ευάγγελος Γάκης, ο εκπρόσωπος της 33 Μ/Κ ΤΑΞ Αν/χης Γιώργος Βέσκος η Δασάρχης Αριδαίας Άννα Πουσίνη και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πέλλας Δρ. Χρήστος Μπιμπίτσος, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Ιατρίδης, ενώ γραπτή εισήγηση έστειλε και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης.

Κατά τη συνάντηση, οι εμπλεκόμενοι φορείς, συμφώνησαν ότι η περσινή χειμερινή περίοδος ήταν επιτυχημένη όσον αφορά την αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων που έπληξαν το Δήμο (χιονοπτώσεις) και ότι πρέπει να υπάρξει αντίστοιχη συνεργασία και κατά τη φετινή περίοδο.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αφού ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους εκπροσώπους των φορέων, επεσήμανε ότι από πλευράς του Δήμου υπάρχει ετοιμότητα από όλες τις υπηρεσίες και ενημέρωσε για τα αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο μας και για νέα που προγραμματίζονται.

Όλοι οι συμμετέχοντες, τόνισαν ότι είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των φαινομένων και ζήτησαν την ενεργοποίηση των Προέδρων των Κοινοτήτων για άμεση ενημέρωση όλων των φορέων, όταν παρατηρούν ακραία φαινόμενα στις Κοινότητές τους.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *