Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας για τον αγώνα των συναδέλφων στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης


Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των γιατρών και των άλλων εργαζομένων του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης ενάντια στο κλείσιμο της εφημερίας του νοσοκομείου εν μέσω του 4ου κύματος της πανδημίας.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη παρουσία στο χώρο του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, περιπολικών της αστυνομίας που ενισχύθηκαν μάλιστα και με κλούβες των ΜΑΤ. Εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράσταση μας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των γιατρών και των άλλων υγειονομικών του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Η προσπάθεια ποινικοποίησης του δίκαιου αγώνα τους θα πέσει στο κενό. Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν!

Απαιτούμε να αναιρεθεί η υπουργική απόφαση για αναστολή της γενικής εφημερίας του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και να παραμείνει αυτό κανονικά ενταγμένο στο πρόγραμμα των εφημεριών.

Απαιτούμε να στελεχωθούν με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας, ώστε να απεμπλακούν τα νοσοκομεία από τον εμβολιασμό έναντι της covid-19 και να στελεχωθούν επαρκώς τα εμβολιαστικά κέντρα, για να επιτελέσουν αυτά το έργο του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *