Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Super League 2: Αλμωπος Αριδαιας – Ολυμπιακος Β’ 3-0


Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα του Αλμωπού που νίκησε τον Ολυμπιακό Β με σκορ 3-0. Ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Παϊτέρη κάτω απο τα δοκάρια, στο χώρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Κολλαράς, Σουλιώτης και Σέχου που είχαν μπροστά τους τους Πρίκα, Γιαλαμούδη, Κέρθι και Ασλαμπάλογου ενω στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Τριανταφυλλάκης, Ρόβας και Γιουκούδης.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Χρήστο Ρόβα ενώ και ο Πάρης Πρίκας είχε σπουδαία ευκαιρία στο 28ο λεπτό. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη συνέχισε την πίεση έχοντας μια σπουδαία ευκαιρία με τον Κολλαρά στο 39ο λεπτό που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Χρήστος Ρόβας άνοιξε το σκορ έπειτα απο σέντρα του Τριανταφυλλάκη με ωραία κεφαλιά. Στο Β ημίχρονο ο Αλμωπός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα άμεσα, με τον Χρήστο Ρόβα ενώ και μετά το 2-0 η ομάδα του Αλμωπού συνέχισε την πίεση χάνοντας ευκαιρίες με τους Σέχου και Τριανταφυλλάκη.

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης και αφού η ομάδα του Αλμωπού είχε δοκάρι με τον Ζαχαρό, ο Πάρης Πρίκας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας κάνοντας το 3-0με ωραία προσπάθεια εντός περιοχής.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, την Τετάρτη 26/01/2022 (15:00), στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η Αγωνιστική της BETSSON Super League 2.

Διαιτητές

Διαιτητής: Τακίδης Γέωργιος (Κιλκίς) Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος Θεόδωρος (Κιλκίς), Δημόπουλος Νικόλαος (Φλώρινας) 4ος: Πουλικίδης Κων/νος (Δράμας)

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης Γ.): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (79′ Παρασκευάς), Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι (83′ Ζαχαρός), Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης (79′ Πέττας), Ρόβας, Γιουκούδης (71′ Μπακουτσής).

Ολυμπιακός Β (Ibagaza A.): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Nikolic, Μαρίνος (53′ Βοΐλης), Ντόη (53′ Λιάτσος), Κωστή, Πινακάς (53′ Bah).

Κίτρινες κάρτες: Τριανταφυλλάκης (27′), Ρόβας (86′)

 

 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *