Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

"Ελάτε στην 1η έκθεση τοπικών τροφίμων Αλμωπίας στις 28 & 29 Μαΐου"


"Ελάτε στην 1η έκθεση τοπικών τροφίμων Αλμωπίας στις 28 & 29 Μαΐου, στον κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας, να γνωριστούμε λίγο καλύτερα!!

Παραγωγοί από όλον τον δήμο Αλμωπίας, θα εκθέτουμε τα προϊόντα μας! Τυροκομικά, ζυμαρικά, μέλια, γλυκά, σάλτσες, αποξηραμένα φρούτα, λάδια, κρασιά, αναψυκτικά, ότι παράγει ο τόπος μας!!

Μια όμορφη πρωτοβουλία της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας που αγκαλιάστηκε από τους παραγωγούς και υποστηρίζετε από το ΙΕΚ Αριδαίας, που θα μαγειρέψει και θα σερβίρει τα τοπικά μας προϊόντα!!!

Στόχος είναι να ανακαλύψουμε και να διατηρήσουμε την πολιτισμική μας ταυτότητα και να την προβάλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά επίσης και να συνδεθούμε με την τοπική κοινωνία!!

Σας περιμένουμε!! "

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *