Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ανακύκλωσης ανηφορίζει στο Δήμο Αλμωπίας


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της ψυχαγωγικής-εκπαιδευτικής δράσης «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ» της ανακύκλωσης, η οποία για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στο Δήμο Αλμωπίας, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και ώρες 09:30π.μ.-12:30μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αθ. Σέτσκου στην Αριδαία, σε Συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε..

Πρόκειται για μια δράση που απευθύνεται σε παιδιά και συγκεκριμένα σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου, όπου μέσα από δραστηριότητες, όπως παιχνίδια, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα οφέλη της ανακύκλωσης, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση, αλλά και την υιοθέτηση περιβαλλοντικής κουλτούρας.

Λόγω των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την υλοποίηση της δράσης, σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να συμμετέχουν περίπου 100 μαθητές ανά ώρα, για την μη παρέκκλιση και παρεμπόδιση της διαδικασίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνεργείο συνεργατών της συγκεκριμένης εταιρείας θα διανέμει ενημερωτικό και προωθητικό υλικό στους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στο 2384350221, καθημερινά 10:00-14:00.

Ο Δήμος Αλμωπίας καταβάλλει κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση της ενημέρωσης, της προώθησης και της ενεργής συμμετοχής όλων των πολιτών σε δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ


ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *