Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Λουτρά Λουτρακίου: Έναρξη λειτουργίας του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού της επιχείρησης


Κατόπιν ολοκλήρωσης όλων των διαδικασιών για την έναρξη λειτουργίας του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού της επιχείρησης και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της παρούσας διοίκησης, ο Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε. κατέβαλε στην επιχείρηση για την λειτουργία του σταθμού από την δοκιμαστική λειτουργία του έως και τον Μάρτιο του 2022 το ποσό των 61.365,64 €.

Μέλημα της παρούσας διοίκησης είναι η συνεχής και ορθή λειτουργία του Σταθμού με σκοπό την επίτευξη βέλτιστων αποδόσεων και της περαιτέρω οικονομικής ανάπτυξης της επιχείρησης.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *