Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

31 Μαΐου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος - Δράσεις του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα»


Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος -31 Μαΐου- το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πέλλας «Όραμα» σε συνεργασία με την Π.Ε. Πέλλας και τον Δ. Έδεσσας διοργανώνει για 13η χρονιά το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ με τίτλο «Εθίσου στον Αθλητισμό»

Στο φετινό Τουρνουά που ήδη έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 27/5 και θα ολοκληρωθεί στις 14/6 συμμετέχουν 9 ομάδες με 115 παίκτες με τον μικρότερο παίκτη να έχει ηλικία 15 χρονών και τον μεγαλύτερο 65 !

Θα διεξαχθούν συνολικά 23 αγώνες, όπου μικροί και μεγάλοι, έμπειροι και ερασιτέχνες μπορούν να συμμετέχουν και να τους καμαρώσουν τα παιδιά τους, οι φίλοι τους, κτλ.

Κατά τη χθεσινή μέρα το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» διοργάνωσε σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Μελέτης «ΤΥΤΩ» παράλληλη δράση για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου, έξω από το ΔΑΚ Έδεσσας με θέμα «οι επιπτώσεις στο περιβάλλον από τα από-τσίγαρα» με τη συμμετοχή περίπου 20 παιδιών.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 19:00 στο ΔΑΚ Έδεσσας με διαγωνισμό τριπόντων, απονομές μεταλλίων, κτλ.
Ενημέρωση για τους αγώνες στη σελίδα μας στο fb: Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας "Όραμα" @kpOrama

Σας περιμένουμε όλους !


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *