Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας Δημήτρη Γιάντση για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων


Αγαπητοί μαθητές μας,

Λίγο πριν την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους εσάς, καλή δύναμη, με υγεία και υπομονή, για αυτή την προσπάθεια που καλείστε να καταβάλλετε για την πραγματοποίηση των στόχων σας και την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σας συμβουλεύουμε, να είστε συγκεντρωμένοι, χωρίς υπέρμετρο άγχος, να δείξετε ψυχραιμία, αισιοδοξία και πίστη ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και να θυμάστε ότι οι εξετάσεις αν και αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, δεν είναι το παν, καθώς οι ευκαιρίες από εδώ και στο εξής θα είναι όλες μπροστά σας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΤΣΗΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *