Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Πώληση μονοκατοικίας


Σε ένα από τα ορεινά χωριά της Πέλλας του Δήμου Αλμωπίας, σε κοντινή απόσταση από την Αριδαία και τα λουτρά του Πόζαρ πωλείται μια υπέροχη μονοκατοικία σε οικόπεδο 1.350 τμ. που βρίσκεται στην άκρη του οικισμού με μοναδική θέα στην φύση.

Το οικόπεδο είναι επίπεδο με γκαζόν και δέντρα και τα μέτρα του κτισματος ειναι 125, 80 τμ.Σε προέκταση της οικίας υπάρχει μία αποθήκη 45 τμ. η οποία με την κατάλληλη ανακατασκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία. Στον οικισμό θα βρείτε φούρνο, καφενείο, ταβέρνα, μίνι μάρκετ, σχολείο κλπ.


Η οικία είναι διόροφη και έχει 3 υπνοδωμάτια, ενα μεγάλο σαλόνι, w.c., μεγάλο μπαλκόνι ,σαλοκουζίνα ,μπάνιο , μικρή αποθήκη, μεγάλη αποθήκη.


Τιμή κατοικίας 79000 


Τηλέφωνο επικοινωνίας 6997037738 ( Διαθέσιμες περισσότερες φωτογραφίες κατόπιν επικοινωνίας.)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *