Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Συνεχίζονται οι εργασίες καθημερινότητας στον Δήμο Αλμωπίας

Με αμείωτους ρυθμούς και πάρα τις υψηλές θερμοκρασίες οι υπάλληλοι του Δήμου Αλμωπίας συνεχίζουν τις εργασίες τόσο στην πόλη της Αριδαίας όσο και στις κοινότητες του Δήμου.

Τις προηγούμενες ημέρες συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας βρέθηκαν σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους της Αριδαίας αλλά και σε πολλές τοπικές κοινότητες για εργασίες καθαρισμού, βαψίματος, συντήρησης και καλλωπισμού των δημοσίων χώρων.

Στόχος της Δημοτικής αρχής παραμένει η επίλυση των προβλημάτων καθώς και η διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και των επισκεπτών του Δήμου Αλμωπίας. Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Συντήρησης Πρασίνου Πολυξένη Νάνου βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με όλους τους προέδρους των κοινοτήτων αλλά και με τους προέδρους πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων προκειμένου ο Δήμος να στέκεται αρωγός στην διευκόλυνση της καθημερινότητας αλλά και στην διοργάνωση των εκδηλώσεων. Μάλιστα η ίδια θέλησε μέσω δήλωσης της να δώσει τα εύσημα στους υπαλλήλους του εργοτάξιου για την προσπάθεια που καταβάλλουν.


Συγκεκριμένα δήλωσε:


"Η θερινή περίοδος είναι ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και δύσκολη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν. Από την πλευρά μου θέλω να τονίσω πως ο Δήμος Αλμωπίας και η δημοτική αρχή είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και να διευκολύνουν το έργο των Συλλόγων της Αλμωπίας στην διοργάνωση εκδηλώσεων.

Θέλω να συγχαρώ τους υπαλλήλους του Δήμου μας για την εργατικότητα τους και την συνεργασία που έχουμε. Στόχος μας είναι η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών της Αλμωπίας και για αυτό εργαζόμαστε"0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *