Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Παραλαβή 72 νέων κάδων


Ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην παραλαβή 72 νέων μεταλλικών κάδων, οι οποίοι το επόμενο διάστημα θα αντικαταστήσουν τους φθαρμένους κάδους που υπάρχουν στην επικράτεια του Δήμου.

Οι φθαρμένοι κάδοι αφενός δυσχέραιναν την συγκομιδή των απορριμμάτων από τα συνεργεία του Εργοταξίου αλλά και δημιουργούσαν προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, όπως και ζητήματα δημόσιας υγείας.

Από την πρώτη στιγμή η σημερινή Δημοτική αρχή έθεσε ως προτεραιότητα την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και την βελτίωση των βασικών μέσων που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους. Έτσι μετά την ένταξη του Δήμου σε πολλά προγράμματα ανακύκλωσης όπως είναι οι Καφέ Κάδοι και οι Κάδοι Φυτοφαρμάκων, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην παραλαβή 72 νέων μεταλλικών κάδων.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει με συνέπεια και μεθοδικότητα να εργάζεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών της Αλμωπίας.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *