Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ελαιοχρωματικές εργασίες σε σχολεία - Mελέτες αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ξιφιανής - Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινόχρηστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας


Ελαιοχρωματικές εργασίες σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας

Το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιήθηκαν στα σχολικά κτίρια, ελαιοχρωματισμοί σε αίθουσες διδασκαλίες και διαδρόμους στις παρακάτω Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας:

1ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας


2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας


Δημοτικό Σχολείο Εξαπλατάνου


Δημοτικό Σχολείο Θεοδωρακείου.

Επίσης, έχουν προμηθευτεί αρκετές Σχολικές Μονάδες υλικά ελαιοχρωματισμού, έπειτα από αιτήματα των Σχολικών Μονάδων για την πραγματοποίηση δράσεων στα πλαίσια διαφόρων προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, για την ανάδειξη της εθελοντικής εργασίας και συνεργασίας μεταξύ σχολείου και γονέων.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί σε περιφράξεις και πρόκειται να πραγματοποιηθούν επιδαπέδια παιχνίδια στους αύλειους χώρους στις παρακάτω Σχολικές Μονάδες:

Δημοτικό Σχολείο Πολυκάρπης


Δημοτικό Σχολείο Χρύσας-Τσάκων


Δημοτικό Σχολείο Γαρεφείου


Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου


Δημοτικό Σχολείο Ίδας


Νηπιαγωγείο Ριζοχωρίου


Νηπιαγωγείο Σωσάνδρας


2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας


Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου

Έχει τεθεί ως στόχος, το επόμενο διάστημα και πριν την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς να γίνουν και άλλες τέτοιου είδους παρεμβάσεις στα Σχολικά Κτίρια, με σκοπό την συντήρηση και αναβάθμιση της αισθητικής των Σχολικών Μονάδων.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ



Mελέτες αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ξιφιανής


Έτοιμες οι μελέτες αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ξιφιανής!
Μια ακόμη επιτυχία για τον Δήμο Αλμωπίας.
Έχουμε βάλει στόχο να αναβαθμίσουμε βασικές υποδομές σε κάθε πλευρά του Δήμου μας. Η Τ.Κ. Ξιφιανής έχει ανάγκη από ένα δίκτυο σύγχρονο χωρίς προβλήματα.
Σε συνεργασία με την ΔΕΥΑ χρηματοδοτήθηκε το πρώτο σκέλος που είναι οι μελέτες.
Το πακέτο περιλαμβάνει:
1) Τοπογραφική μελέτη,
2) Γεωτεχνική μελέτη και έρευνα
3) Υδραυλική μελέτη: Οριστική μελέτη εσωτερικού δικτύου ύδρευσης
4) Μελέτη σκοπιμότητας
5) Τεύχη δημοπράτησης

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.000.000€. Δεν σταματάμε όμως εδώ.
Και άλλες κοινότητες έχουν ανάγκη από ανάλογα έργα και αυτό έχουμε σκοπό να πράξουμε.
Να θυμίσουμε ότι ήδη έχουμε σύμβαση για έργα ύδρευσης σε Αγάθη, Αρχάγγελο, Φούστανη, Όρμα, Λουτράκι και ξεκινούν οι εργασίες!
Επόμενος στόχος η άμεση χρηματοδότηση και έναρξη των εργασιών στην Ξιφιανή. Συνεχίζουμε τον αναπτυξιακό προγραμματισμό του Δήμου Αλμωπίας με έργα ουσίας, έργα πνοής, που αλλάζουν βασικές υποδομές προς όφελος της ποιότητας των πολιτών.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης
και Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Κετικίδης Ιωάννης



Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινόχρηστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας


2.280.479,23€ για την πόλη της Αριδαίας για το «Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινόχρηστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας».
Άλλο ένα μεγάλο έργο καταφέραμε να εγκρίνουμε στο Ταμείο Ανάκαμψης που αφορά ανάπλαση στην πόλη της Αριδαίας! Θα δημιουργηθούν αισθητικές αναβαθμίσεις με πεζοδρόμια, φωτισμό θέσεις πάρκινγκ, φύτευση και κυκλοφοριακές αλλαγές! Δίνουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά στην πόλη μας!


Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης
και Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Κετικίδης Ιωάννης


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *