Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Εγκρίθηκε η μελέτη «Ανάδειξη Δικτύου Μονοπατιών Δήμου Αλμωπίας» ύψους 1.599.664,48€


Άλλη μια μελέτη συνολικού προϋπολογισμού ύψους 1.599.664,48 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. η οποία αφορά την «Ανάδειξη Δικτύου Μονοπατιών Δήμου Αλμωπίας (Δ.Ε. Αριδαίας και Δ.Ε. Εξαπλατάνου)» στο Πρόγραμμα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0., προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο εγκεκριμένων μελετών του Δήμου Αλμωπίας.

Μέσω της μελέτης, στοχεύουμε στην βελτίωση και αναβάθμιση των υφιστάμενων διαδρομών του Δήμου Αλμωπίας, ώστε να συμβάλλουμε στην διατήρηση, προστασία και ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.

Σκοπός μας είναι η διασύνδεση περιοχών ειδικού ενδιαφέροντος και αξιοθέατων με συνδρομή στην αύξηση της επισκεψιμότητας, στην ευημερία και ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Τα οφέλη είναι πολλαπλά, καθώς η δράση θα συμβάλλει παράλληλα στην υποβοήθηση του σχεδιασμού πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών των ενδιαφερόμενων περιοχών, όπως για παράδειγμα την προστασία από πρόκληση πυρκαγιών.


Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης
Κετικίδης Γιάννης


1 comments:

  1. Αφού κόπηκαν τόσα δέντρα,και του δασαρχείου τα υπαληλακια επιτέλους τελείωσαν το φραπέ τους εκι Στο σταυροδρόμι....Αντε ας σχεδιάσουμε τώρα τα Δρομάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *