Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς Καϊμάκτσαλαν!


Ξεκίνησαν έγκαιρα και προγραμματισμένα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς Καϊμάκτσαλαν, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την νέα χειμερινή σεζόν! 


Με αυτό τον τρόπο ξεπερνάμε τα προβλήματα που υπήρχαν στο οδικό δίκτυο τα οποία καθιστούσαν δύσκολη την μετακίνηση κατά την βαριά χειμερινή περίοδο!

Το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΑΣ-ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ» προϋπολογισμού 504.438,40 € με Φ.Π.Α., αποτελεί ένα σημαντικό σύνδεσμο μεταξύ των δυο τουριστικών πόλων της Πέλλας, το χιονοδρομικό κέντρο και τα Λουτρά Πόζαρ.

Με την αποκατάσταση του οδικού δικτύου θα αξιοποιηθεί μια πολύ όμορφη αλλά και σημαντική διαδρομή η οποία ενώνει μέσω Κερασιάς, τον Δήμο Αλμωπίας με το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν.

Στόχος μας η παράδοση ενός ασφαλούς δικτύου διέλευσης, ώστε οι επισκέπτες και οι πολίτες του Δήμου μας να μπορούν να απολαμβάνουν τους μοναδικούς συνδυασμούς και προνόμια της περιοχής μας!


Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης

Κετικίδης Γιάννης0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *