Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη του Δημάρχου Μπάτση Χρήστου και των Αντιδημάρχων στα σχολεία του Δήμου μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Μπάτσης Χρήστος, εν συνοδεία της Αντιδημάρχου και Προέδρου Σχολικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Νάνου Πολυξένη, επισκέφθηκε σήμερα κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την τέλεση του Αγιασμού, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στο οποίο παρέστη ο κύριος Αγγελίδης Νικόλαος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δασκάλων.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος και η κ. Νάνου Πολυξένη επισκέφθηκαν τους μαθητές και τους καθηγητές στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, το ΕΕΕΕΚ και το 2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας, στα οποία παρέστη η κυρία Βαμβάκη Άννα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας.

Ύστερα της τελέσεως των Αγιασμών, ο Δήμαρχος Αλμωπίας ευχήθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες. Έπειτα, οι μαθητές και οι μαθήτριες εισήλθαν στις τάξεις τους ώστε να παραλάβουν τα βιβλία που θα τους συνοδεύουν καθ’ όλη τη νέα σχολική χρονιά.

Παράλληλα, Αντιδήμαρχοι εκπροσώπησαν σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο Αλμωπίας, στις σχολικές δομές του Δήμου μας όπου και ευχήθηκαν με την σειρά τους στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, καλή σταδιοδρομία στη νέα σχολική χρονιά.


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ



Αγαπημένα μας παιδιά.

H έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο ελπίδες, όνειρα και συναισθήματα για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Εύχομαι η φετινή σχολική χρονιά να είναι ένα ταξίδι συνοδευόμενο από γνώση, νέες φιλίες, στιγμές χαράς και δημιουργίας, με τελικό προορισμό την επίτευξη των στόχων σας.

Παράλληλα, εύχομαι στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας, η νέα σχολική χρονιά να είναι καρποφόρα, με βλέψη την σωστή καθοδήγηση των παιδιών μας και τη διατήρηση ενός ασφαλούς, υγιούς και παραγωγικού περιβάλλοντος μάθησης, στο οποίο για άλλη μια σχολική χρονιά θα είμαστε αρωγοί του.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Μπάτσης Χρήστος





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *