Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Η Κωνσταντίνα Καραούση υποψήφια με τον συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου



Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Καραούση, είμαι 34 ετών και κατοικώ στην Αριδαία. 

Οι γονείς μου είναι ο Χρυσανθόδωρος (Τάκης) Καραούσης και η Σουλτάνα (Τάνια) Αδαμαντίδου. Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας και συνέχισα τις σπουδές μου ως βοηθός Εργοθεραπείας. 

Έχω εργαστεί αρκετές φορές, ακόμη και παράλληλα με τις σπουδές μου και η άμεση επαφή με τον κόσμο μου έδινε μέρα με τη μέρα το κίνητρο να ασχοληθώ με τα κοινά με έναν και μόνο στόχο, να κάνω τη ζωή των συνδημοτών μου καλύτερη. 

Ο Νίκος ήταν που με έπεισε να κάνω το μεγάλο βήμα και να θέσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Αλμωπία Ψηλά. 

Ζητώ λοιπόν για πρώτη φορά την ψήφο σας και δεσμεύομαι πως θα ανταπεξέλθω στις προσδοκίες σας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *