Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κακός ΠΑΟΚ, κακό αποτέλεσμα

Άρθρο του Geo E.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην χώρα με την σύλληψη των ηγετικών μελών της χ.α για σύσταση εγληματικής οργάνωσης και το γενικό χάος που επικρατεί ήρθε σήμερα Κυριακή η συνέχεια... της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στην Κρήτη,στο κατάμεστο Γεντί Κουλέ από οπαδούς και των 2 ομάδων με την μπίλια να πέφτει στο Χ.Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός και δεν ήταν καλός σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα,μπήκε "χαλαρά" και έδωσε στον ΟΦΗ το δικαίωμα να την κλείσει στα καρέ του.Σιγά σιγά άρχισε να ανεβαίνει αλλά αυτό δεν ήταν ικανό ώστε να προηγηθεί στο σκορ.Κάπου εκεί ο ΟΦΗ ο οποίος "σκύλιασε" πραγματικά στον αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Περογαμβράκη σε μία φάση που η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν σε άλλο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε και το 1-0 έμεινε μέχρι την λήξη του 1ου ημιχρόνου.

Συμπερασματικά, αυτά που μένουν από το 1ο ημίχρονο είναι η ανυπαρξία του ΠΑΟΚ,το γκολ του Περογαμβράκη και το πέναλτυ που κακώς δεν δόθηκε από τον "άρχοντα" του αγώνα Μάνταλο στο χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ στο 43ο λεπτό.Ίσως θα έπρεπε να θυμόμαστε και την ευκαιρία του Αθανασιάδη,τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.Ο ΠΑΟΚ με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου έδειξε πως δεν θέλει να ισοφαρίσει τον αγώνα και συνέχισε στο ίδιο τέμπο..Κακές πάσες,πολλά λάθη καθόλου φαντασία στο παιχνίδι που έκανε τα πάντα για να εκνευρίσει τον κόσμο του που παρακολουθούσε τον αγώνα.

Ο Χουμπ Στέφενς πέρασε στον αγώνα τον Λόρενς,τον Γεωργιάδη και μετέπειτα τον Νέσιντ ελπίζοντας πως θα αλλάξουν την πορεία του αγώνα.Εκέι ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει και να ανεβάζει τις γραμμές του πιο ψηλά ώστε να ισοφαρίσει το ματς.Έτσι με μια αναμπουμπούλα στη περιοχή του ΟΦΗ ο Βίτορ με την βοήθεια του Νέσιντ σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα.Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ συνέχισε να πιέζει για να φέρει τούμπα τον αγώνα αλλά το έκανε για λίγο διότι υπήρχε και ο ΟΦΗ στο γήπεδο που πίεσε πολύ στο τέλος και έχασε και 2 καλές ευκαιρίες με τον έγχρωμο γίγαντα Αρίθα Μακουκούλα.

Έτσι φτάσαμε στο τέλος του αγώνα με τον "κατακίτρινο" ΠΑΟΚ από τις κάρτες του Μάνταλου(ο ΠΑΟΚ αριθμεί πάνω απο 20 κίτρινες κάρτες σε έξι αγωνιστηκές) να πετάει δύο βαθμούς στο Γεντί Κουλέ και να μένει πίσω τρεις βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα,η αλήθεια είναι οτι καποτε θα "γκέλαρε",στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος δεν έπειθε με την απόδοσή της.Εάν ο ΠΑΟΚ θελει να μείνει σε τροχιά πρωταθλήματος,σύμφωνα με τους στόχους του και τις δηλώσεις των παικτών του, θα πρέπει να δούλέψει πιο πολύ και κάτι τέτοια ματς να τα καθαρίζει.Άραγε οι παίκτες του ΟΦΗ θα σκυλιάσουν το ίδιο με άλλους αντιπάλους στο γήπεδο του;Θα δούμε..

Από την ομάδα δεν είχαμε πολλούς διακριθέντες,καλός ήταν ο Βίτορ,ο Κίτσιου και ο Κατσουράνης.Απλά καλοί,όλοι οι άλλοι ήταν κακοί και κάτω των προσδοκιών.
Επόμενο ματς με Αλκμααρ την Πέμπτη που σήμερα κέρδισε την Αιντχόβεν και απέλυσε το προπονητή της(!).Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στη ευρώπη με νίκη σε μια δύσκολη έδρα,ελπίζουμε ο Χουμπ Στέφενς και οι παίκτες να αλλάξουν την εικόνα της ομάδος άμεσα. Εντυπωσιακή,τέλος,η ατμόσφαιρα στο γήπεδο με απόλυτα αρμονική συνύπαρξη των οπαδών των δύο ομάδων, κάτι που σπανίζει στα ελληνικά γήπεδα.

Υ.Γ Όλος ο κόσμος μιλαέι για τον Στοχ.Ο Στοχ είναι ενας εξαιρετικός παίκτης αλλά δεν είναι ρομπότ να παίξει 40 ματς και να είναι mvp.Φταίει και αυτός,έχει γίνει προβλέψιμος στις κινήσεις του,πρέπει να δουλέψει παραπάνω αλλά δεν φταίει μόνο αυτός για την εικόνα της ομάδας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *