Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αγροτικό με σκοτωμένο αγριογούρουνο χθες στο κέντρο της Αριδαίας - Ανακοίνωση από Σύλλογο Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα"

Χθες 29.09.2013 στον πεζόδρομο της Αριδαίας εθεάθη ένα αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο είχε δέσει στο καπό του αυτοκινήτου του ένα σκοτωμένο αγριογούρουνο...

Ενημερώθηκε ο πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου και θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την τιμωρία του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος που προνοεί για την προστασία και διαχείριση άγριων πτηνών και θηραμάτων απαγορεύει την δημόσια διαπόμπευση των θηραμάτων.

Πιο συγκεκριμένα "Απαγορεύεται η έκθεση ζωντανών θηραμάτων και ειδών άγριας πανίδας σε κοινή θέα και ο βασανισμός τους με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς και η έκθεση σε κοινή θέα, έξω από τα μηχανοκίνητα μεταφορικά μέσα, φονευθέντων θηραμάτων από κυνηγό".


Σύλλογος Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *