Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Video με τα νυχτερινά γυμνάσια των χρυσαυγιτών της Νίκαιας (vid)

Στις φωτογραφίες και το βίντεο φαίνονται ναζιστικοί χαιρετισμοί μπροστά σε αναμμένη φωτιά στο ύπαιθρο, νυχτερινές ασκήσεις
με κάμψεις, τροχάδην και παροχή πρώτων βοηθειών, στολές παραλλαγής με μαχαίρια και άλλα όπλα.

Η εφημερίδα Έθνος δημοσίευσε φωτογραφίες από τα απίστευτης σκληρότητας γυμνάσια στα οποία υποβάλλονται οι παραστρατιωτικές ομάδες της Χρυσής Αυγής απο άνδρες των ειδικών δυνάμεων, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο με νυχτερινά γυμνάσια των χρυσαυγιτών της Νίκαιας.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο φαίνονται ναζιστικοί χαιρετισμοί μπροστά σε αναμμένη φωτιά στο ύπαιθρο, νυχτερινές ασκήσεις με κάμψεις, τροχάδην και παροχή πρώτων βοηθειών, στολές παραλλαγής με μαχαίρια και άλλα όπλα. Ο εκπαιδευτής φοράει κουκούλα που καλύπτει όλο το πρόσωπό του.

Σημειώνεται ότι πρώην μέλος της ΧΑ, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής είχε δηλώσει ότι την εκπαίδευση των χρσαυγιτών αναλαμβάνουν πρώην και εν' ενέργεια μέλη των ΟΥΚ, τον ΛΟΚ και άλλων επίλεκτων μονάδων. Για το θέμα της συμμετοχής αξιωματικών του στρατού στην εκπαίδευση των χρυσαυγιτων διατάχθηκε έρευνα από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.





πηγή: Σκαϊ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *