Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Περίεργη υπόθεση με 4χρονο κορίτσι που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά

Μία περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία στη Λάρισα καθώς, σε έλεγχο ρουτίνας που έγινε σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, όχι μόνο βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, αλλά εντοπίστηκε και ένα τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών ότι δεν ήταν με τους φυσικούς γονείς του.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τους γονείς του παιδιού στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις για την καταγωγή του παιδιού και στη συνέχεια τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα, όπου η -κατά δήλωσή της- μητέρα της 4χρονης παραδέχτηκε ότι είναι υιοθετημένη, χωρίς όμως να μπορεί να δώσει επαρκείς εξηγήσεις γι' αυτό. 

Το παιδί οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει εξέταση DNA, ενώ οι αστυνομικοί ειδοποίησαν όλες τις υπηρεσίες εκτός Λάρισας, που ασχολούνται με εξαφανίσεις ανηλίκων, ξεκινώντας ταυτόχρονα και οι ίδιοι την επανεξέταση όλων των φακέλων με αντίστοιχες υποθέσεις που έχουν δηλωθεί στην περιοχή από το 2009.

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, δεν είχαν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις των αρχών καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη



Πηγή: tovima.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *