Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΦΟ Αριδαίας - Κρύα Βρύση 67-65 - Δείτε videos από τον αγώνα

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αριδαία ο Φ.Ο.Α επικράτησε της Κρύας Βρύσης στο τελευταίο κυριολεκτικά σουτ!Το παιχνίδι ήταν ντέρμι καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα και αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους 100 περίπου φιλάθλους που παραβρέθηκαν στις εξέδρες του Δ.Α.Κ.Αριδαίας.

Στο 1ο δεκάλεπτο η ομάδα της Κρύας Βρύσης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλευόμενη την αστοχία των παιχτών του Φ.Ο.Α προηγήθηκε με 4-18.Στην συνέχεια όμως οι παίχτες του Λ.Λούση ανέβασαν ρυθμό και τρέχοντας ένα σερί 16-6 από τις αρχές του 2ου δεκαλέπτου μείωσαν για να έρθουμε στο 32-34 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το 2ο ημίχρονο ήταν συγκλονιστικό!Οι ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι με την ομάδα του Μέγα όμως να κρατά πάντα ένα προβάδισμα 2-6 πόντων!Η αστοχία των παιχτών του Φ.Ο.Α συνεχίστηκε και έτσι δεν κατάφερε να πάρει κάποιο προβάδισμα παρά την καλή άμυνα.

Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.Ο Φ.Ο.Α βρισκόταν πίσω με 2 πόντους έπαιξε καλή άμυνα και έτσι είχε την τελευταία επίθεση με 12'' να απομένουν.Ο Μπεγλόπουλος πήρε το ριμπάουντ έδωσε στον Αβραμίδη και αυτός στον ξεμαρκάριστο Μαρκόπουλο που με το εύστοχο τρίποντο από την γωνία έκανε το σκορ 66-65 ενώ έμεναν 2,9''.

Η Κρύα Βρύση έκανα λάθος επαναφορά και ο Ππαπαβράμ σε σχεδόν νεκρό χρόνα με μία βολή διαμόρφωσε το τελικό 67-65.Στα αρνητικά η αστοχία των παιχτων του Φ.Ο.Α και η κακή διαιτησία του πατέρα και υιού Ντογκα άπο την Μελίκη.

Στα θετικά η παρουσία του κόσμου που έδειξε πως θα είναι κοντά και φέτος στην ομάδα και η μαχητικότητα των παιχτών του Φ.Ο.Α παρά την αστοχία και την έλλειψη των Μίσκου,Υφαντίδη,Χαραλαμίδη!

Η σύνθεση του Φ.Ο.Α

ΦΟΑ (Λούσης): Aβραμίδης, Ταρασίδης, Τοπαλίδης, Μπεγλόπουλος, Παπαβραάμ, Τζανής, Mακρόπουλος, Γκαλίτσος, Μαυρίδης, Παναγιωτίδης.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚAΣΤΡΟΥ - ΑΣ ΠΑΝΕ∆ΕΣΣΑΪΚΟΣ 70-47

ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΣΑΡΙΣΑΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (20:00)

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 20-0

ΦΟ ΑΡΙ∆ΑΙΑΣ - ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 67-65

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΕΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ 64-52

ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΣ Μ. ΑΛΕΞ/∆ΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ 68-59


Δειτε videos από τον αγώνα:




πηγη: ialmopia.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *