Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος των Νέων Γιώργος Παπαχρήστος!

Συνελήφθη το πρωί ο δημοσιογράφος των «Νέων», Γιώργος Παπαχρήστος, στο ξενοδοχείο που διέμενε στα Γιάννενα. Ο κ. Παπαχρήστος συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας και ο λόγος είναι η μήνυση που υπέβαλε χθες εναντίον του ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο κ. Παπαχρήστου οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η μήνυση είχε κατατεθεί στην περιοχή της Βουλιαγμένης και ως εκ τούτου αρμοδιότητα να επιληφθεί έχει η Εισαγγελία της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος θεώρησε τον εαυτό του θιγόμενο από δημοσίευμα των «Νέων», στο οποίο ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ελέγχεται από το ΣΔΟΕ, προορίζει τον πρώην εισαγγελέα Πεπόνη για υποψήφιο στο κόμμα του, ενώ άφηνε υπόνοιες -κατά τη μήνυση- για μεθόδευση στο θέμα της υπόθεσης με τα CDS.

πηγή:koytipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *