Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Χιλιάδες κλήσεις για τη μικρή Μαρία

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν πολίτες, οι οποίοι τηλεφωνούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να δώσουν πληροφορίες ή να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους για υιοθεσία της μικρής Μαρίας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε συνεργασία με την Ιντερπόλ για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του παιδιού και να εντοπιστούν οι φυσικοί του γονείς. Παράλληλα, δεκάδες οικογένειες ζητούν να γίνει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για το δικό τους χαμένο παιδί.

Αύριο Δευτέρα θα απολογηθούν στον ανακριτή οι δυο αθίγγανοι, που είχαν θέσει υπό την κηδεμονία τους το παιδί από το 2009 και αναμένεται να δοθούν οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία αναγνώρισης της μικρής. Η δικηγόρος των κατηγορούμενων δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι η μικρή υιοθετήθηκε, επειδή η μητέρα της από το εξωτερικό δεν είχε τα μέσα να την αναθρέψει. 

Τα στοιχεία των αρχών όμως οδηγούν σε κύκλωμα αρπαγής και εκμετάλλευσης παιδιών ενώ η υπόθεση κάνει το γύρο του κόσμου, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης να συγκρίνουν την ιστορία της 4χρονης με αυτήν της μικρής Μάντλιν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007 σε τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας.




Πηγή: enet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *