Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Στρατιωτικός είχε μετατρέψει διαμέρισμα σε οίκο ανοχής

Δεν προσέφερε υπηρεσίες μόνο στην πατρίδα αλλά και σε όσους επιθυμούσαν να γευτούν τις χαρές του πληρωμένου έρωτα. Πρόκειται για ένα 37χρονο στρατιωτικό από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος είχε μετατρέψει διαμέρισμα σε οίκο ανοχής.

Ο στρατιωτικός είχε παραχωρήσει το διαμέρισμα σε ένα 36χρονο. Εκεί δύο νεαρές γυναίκες προσέφεραν τις υπρεσίες τους σε πελάτες έπειτα από τηλεφωνικά ραντεβού. Ο 36χρονος, εμφανιζόταν ως ο υπεύθυνος του οίκου ανοχής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο άντρες είχαν μισθώσει κατά το παρελθόν ένα ακόμη διαμέρισμα, στο κέντρο της πόλης, για τον ίδιο σκοπό.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων», ενώ σε βάρος των δύο γυναικών, μία 23χρονη Αλβανίδα και μία 28χρονη Ελληνίδα, βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων επ” αμοιβή προσώπων και άλλων διατάξεων» .


Πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *