Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Δείτε τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία του κόσμου

Με πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες το μήνα και 40 εκατομμύρια φωτογραφίες να δημοσιεύονται καθημερινά, το Instagram δίκαια θεωρείται ένα από τα πιο «ισχυρά» εργαλεία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, για όσους δουλεύουν μέσα στην τουριστική βιομηχανία, είναι σημαντικό να γνωρίζουν τις τάσεις που ακολουθούν το συγκεκριμένο μέσο.

Η εμπορική διευθύντρια του Destinology σε άρθρο της στο aluxurytravelblog.com ετοίμασε μια λίστα με τα δέκα πιο φωτογραφημένα μέρη στον κόσμο με τη βοήθεια του Instagram.

Δείτε ποια είναι:

1. Το αεροδρόμιο Suvarnabhumi στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης










2. Το εμπορικό κέντρο Siam Paragon στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης




3. Το θεματικό πάρκο της Disneyland στο Anaheim της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ




4. Η Times Square στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ




5. Το στάδιο AT&T στο Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ




6. Το διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ΗΠΑ




7. Το γήπεδο Dodger Stadium στο Λος Άντζελες




8. Ο Πύργος του Άιφελ, Παρίσι, Γαλλία


9. Το στάδιο Staples Center στο Λος Άντζελες




10. Το ψυχαγωγικό κέντρο Santa Monica Pier στο Λος Άντζελες





Προκαλεί εντύπωση πάντως που ένα αεροδρόμιο κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση των πιο φωτογραφημένων περιοχών με τη βοήθεια του Instagram. Ίσως αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι μετά από μια πολύωρη πτήση... οι επισκέπτες που φτάνουν από μακριά είναι αρκετά ενθουσιαμένοι που βλέπουν κάτι διαφορετικό από τα καθίσματα των μπροστινών τους! 
 
ΠΗΓΗ: newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *