Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αίτηση Αρείου Πάγου για άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου

Αίτηση για άρση της βουλευτικής ασυλίας του αρχηγού των Ανεξαρτήτων ελλήνων,Πάνου Καμμένου, διεβίβασε στη Βουλή η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να ασκηθεί σε βάρος του δίωξη για πρόκληση σε τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήμματος.

Η υπόθεση αφορά δηλώσεις του τον περασμένο Σεπτέμβρη με τις οποίες φερόταν να προτρέπει τους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον δήμαρχο , Χρήστο Πάχτα. 

Οι καταγγελίες οδήγησαν σε έρευνα από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης και η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον αντεισαγγελέα , Βασίλη Πλιώτα για να αποφασιστεί από την Ολομέλεια , αν συντρέχει λόγος άρσης της ασυλίας του και την άσκηση ποινικής δίωξης για πράξη , που φέρεται να τελέστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013.


Πηγή: tovima.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *