Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Έκτακτη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 για το Γ.Σ. «ΗΡΑΚΛΗΣ»

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος (Βασ. Όλγας 198) με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

«Αίτημα ανάκλησης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με αριθ. 1721/18.11.2013 περί προσφυγής για λύση από το αρμόδιο δικαστήριο του σωματείου «Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ».

Θα προηγηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ σχετικά με το συγκεκριμένο αίτημα ανάκλησης, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, στις 12:00μ.μ.

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι βουλευτές της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, μετά από ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *