Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μεϊμαράκης: Δεν μπορούμε να μειώσουμε τις βουλευτικές αποζημιώσεις

Να έχουν οι βουλευτές βιβλίο εσόδων-εξόδων και να καταργηθεί το αφορολόγητο πρότεινε ο πρόεδρος της βουλής. Β.Μεϊμαράκης.Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega o κ. Μεϊμαράκης είπε "να έχουν οι βουλευτές βιβλίο εσόδων - εξόδων και να καταργηθεί το αφορολόγητο".

Ο κ. Μεϊμαράκης καταφέρθηκε, με αιχμές, εναντίον ορισμένων βουλευτών οι οποίοι ζητούν μείωση των βουλευτικών αποδοχών, κάνοντας λόγο για υποκρισία.

"Είναι κατανοητή η οργή του κόσμου, αλλά όχι οι αντιδράσεις ορισμένων βουλευτών. Δεν μπορούμε να μειώσουμε τη βουλευτική αποζημίωση, επειδή αυτή είναι συνδεδεμένη, από το Σύνταγμα, με τις αποδοχές των δικαστών. Όμως, δεν υπάρχουν πλέον οι 16 μισθοί, ούτε τα έξοδα κίνησης. Είναι υποκριτές όσοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να γίνει μείωση" δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ έκανε λόγο και για βουλευτές οι οποίοι "θέλουν να κλείσει το κοινοβούλιο".




πηγή:newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *