Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Κάθειρξη 50 ετών στον παιδεραστή της Έδεσσας

Ποινή κάθειρξης 50 ετών και 20 μηνών και χρηματική ποινή 400.000 ευρώ επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε βάρος 53χρονου βενζινοπώλη ο οποίος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.
 
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2007 μετά από έρευνες των αστυνομικών αρχών στην Έδεσσα, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο βεζνινοπώλης αποπλανούσε και ασελγούσε σε βάρος των πέντε αγοριών, ηλικίας από 9 έως 17 ετών, δίνοντας στα παιδιά δώρα και χρήματα, προκειμένου να μη μιλήσουν σε κανέναν για τις άρρωστες πράξεις του. Μάλιστα ο κατηγορούμενος φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις "αρρωστημένες" πράξεις του, υλικό όμως το οποίο κατέστρεψε όπως είπε ο ίδιος στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

«Είμαι άρρωστος»

Στην απολογία του ο 53χρονος ομολόγησε κυνικά τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι "είναι άρρωστος". Μάλιστα στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε ισχυριστεί ότι και ο ίδιος στην παιδική του ηλικία είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα του. Από το δικαστήριο αθωώθηκε ο πατέρας ενός θύματος ο οποίος κατηγορήθηκε για εκβίαση και υπόθαλψη εγκληματία. Υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτε για την αποπλάνηση του παιδιού του και ως εκ τούτου ουδέποτε ζήτησε ή πήρε χρήματα από τον βενζινοπώλη για να αποσιωπήσει το γεγονός.
 
Πηγή:agelioforos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *