Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ιορδάνης Τζαμτζής: Παίρνει στο χέρι μόνο... 5.400 ευρώ!

Το ξέρουμε. Πολλοί από εσάς είστε άνεργοι. Άλλοι είστε συνταξιούχοι και η σύνταξη τελειώνει πολύ πριν τον μήνα. Είστε γονείς και δυσκολεύεστε να πάρετε γάλα στο μωρό σας. Δε μπορείτε πια να πληρώσετε φόρους και ο Στουρνάρας έρχεται να σας πάρει το σπίτι. Αλλά κάντε μια καλή πράξη! Δώστε από το υστέρημα σας στον Ιορδάνη τον Τζαμτζή!


Ο κύριος βουλευτής μας βγήκε στον αέρα του πρωινού του ΑΝΤ1 και υπερασπίστηκε με θάρρος και θράσος πως οι περικοπές στον μισθό των βουλευτών τα τελευταία χρόνια ήταν πολλές μεγάλες και για....αυτό κόβουν από τους μισθούς των μικροσυνταξιούχων ενώ ο μισθός των βουλευτών θα μείνει ο ίδιος για το 2014!

Και όχι ο μόνο αυτό ο κ.Τζαμτζής συνέχισε τις γκάφες λέγοντας πως δεν έχει αφορολόγητο στα έξοδα για το γραφείο του κάτι που φυσικά έκανε τον κ.Παπαδάκη να βγεί έξω από τα ρούχα του λέγοντας "ΕΧΕΤΕ ΕΧΕΤΕ"!Μάλιστα ο κύριος Τζαμτζής για να υποστηρίξει τον εαυτό του είπε πως παίρνει μόνο 5.400 το μήνα και πως πολλοί βουλευτές ξεραίνουν το σκατό τους για να ζήσουν με αυτά τα ψίχουλα!!!

Κύριε Τζαμτζή θα μας τρελάνετε!

Απολαύστε το video kai δακρίστε με τους καημένους μας βουλευτές :



πηγή:ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *