Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

"Γιατί κατεβάσαμε την σημαία στο ΓΕΛ Αριδαίας"

Η εθνική σημαία της Ελλάδας περιέχει 9 ισοπαχείς λωρίδες που αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα ξεχωριστά, από τη λέξη "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ". Και πάνω αριστερά βρίσκεται ¨Ο ΣΤΑΥΡΟΣ¨ που συμβολίζει το επίσημο θρήσκευμα της χώρας, τον χριστιανισμό.

Ως απλοί πολίτες που ζούν και δρούν στα πλαίσια της ελληνικής επικράτειας και έχοντας ελληνική υπηκοότητα αισθανόμαστε τα τελευταία χρόνια της «οικονομικής κρίσης» ,
στερήσεις και περιορισμούς από τους κρατικούς και κατασταλτικούς μηχανισμούς,απέναντι σε κάθε έκφανση της ζωής μας.

Ως ανήσυχοι και ελεύθεροι πολίτες μιας επονομαζόμενης «δημοκρατικής» χώρας η οποία υιοθετεί τακτικές ακραίας τρομοκράτησης και εκβιασμού απέναντι στους ίδιους τους πολίτες της αισθανόμαστε στο πετσί μας, να περιορίζεται και να οριοθετείται κάθε δικαιωματική μας ελευθερία.

Συνεπώς ο συμβολισμός της «ελευθερίας» από την σημαία δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την σημερινή πραγματικότητα. Η ελευθερία των πολιτών έχει καταρριφθεί τα τελευταία χρόνια πρώτα απ’όλα από το ίδιο το κράτος και από τους κυβερνητικούς μηχανισμούς.

Επίσης λαμβάνουμε υπόψιν πως ο σταυρός συμβολίζει τον χριστιανισμό και κατ’επέκτασην την αληθινή διδασκαλία του Χριστού. Αν αναλογιστούμε πως η πιο θεμελιώδης αρχή της διδασκαλίας του Χριστού ήταν πώς όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και αδέρφια μεταξύ τους, τότε ανακαλύπτουμε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ χριστιανισμού και εθνικισμού.
Στην οποία ο δεύτερος θέλει να θεωρεί ανώτερη φυλή την ελληνική από τους υπόλοιπους ανθρώπους άλλων εθνικοτήτων πράγμα που αναιρεί την ισότητα των ανθρώπων. Αυτός ο ακραίος εθνικισμός που προωθεί το κράτος δεν μπορεί να έχει απλά καμία σχέση με την ουμανιστική διδασκαλία του Χριστού.

Παράλληλα ο εθνικισμός προωθεί και γεννά τον ρατσισμό και την ξενοφοβία,έννοιες άρρηκτα αντίθετες με την διδασκαλία του Χριστού. Συμπερασματικά,μία εθνική σημαία που καπηλεύεται το όνομα και τη διδασκαλία του μεγαλύτερου ανθρωπιστή που υπήρξε πάνω στη γή,γύρω από ένα εθνικιστικό φρόνημα μας βρίσκει σαφώς αντίθετους. Γίνεται καταννοητό έτσι πώς εθνικισμός και χριστιανισμός είναι έννοιες αλληλοαναιρούμενες.

Έτσι,έχοντας βαθιά συνείδηση του συμβολισμού της ελληνικής σημαίας καθώς και το γεγονός ότι αποτελεί απλά ένα ¨υλικό σύμβολο¨,αισθανόμαστε την υποκρισία του συμβόλου αυτού απέναντι στους πολίτες της σημερινής ελλάδας.

Θεωρούμε τη σημαία ένα σύμβολο πίσω από το οποίο κρύβεται μία από τις πιο ισχυρότερες προπαγάνδες της ανθρωπότητας, στο όνομα του οποίου έχουνε υπάρξει εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί άνθρωποι υπερασπιζόμενοι και φανατιζόμενοι από τις εντολές φασιστών πολιτικών και αξιωματικών του στρατού. Οι οποίοι βέβαια ουδέποτε έλαβαν μέρος σε κάποια μάχη και ουδέποτε κινδύνευσαν την ακεραιότητά τους,παρά μόνο ωθούσαν τον απλό λαό στη σφαγή.

Για αυτούς και για όλους τους λόγους που απαριθμούμε στη συνέχεια,προχωρήσαμε στο κατέβασμα της σημαίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αντίδρασης απέναντι στη σύγχρονη κατακρεούργηση των πολιτών της ελλάδας από όλους τους κρατιστές και τους κατά φαντασίαν εθνικιστές.

Και αποκαλλούμε κατά φαντασίαν τους τελευταίους,γιατί πίσω από το εθνικιστικό προσωπείο και το κοινωνικό προφίλ που προβάλλουν όσοι αυτονομάζονται εθνικιστές,νομίζοντας πώς έτσι αποποιούνται από τους δολοφόνους νεοναζί της χρυσής αυγής, κρύβουν και αυτοί ένα ακραίο φασιστικό και ρατσιστικό πρόσωπο!

Και η μεγαλύτερη υποκρισία,απ’όλα πώς οι ίδιοι αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους εθνικιστές, είναι οι ίδιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους κ καλούς χριστιανούς!
Όλοι εσείς λοιπόν, πιόνια που υπηρετείτε τυφλά και φανατικά ένα έθνος δοσίλογων,ρουφιάνων,προδοτών και απατεώνων μάθετε πώς μπορείτε να αποκαλλείστε εθνικιστές….ή φασίστες….ή πατριώτες….ή χρυσαυγίτες….ή νεοναζί….ή όπως αλλιώς γουστάρετε…. Χριστιανοί όμως δε μπορείτε να αποκαλλείστε για κανέναν απόλυτως λόγο….
και ακόμα περισσότερο δε μπορείτε να αποκαλείστε «άνθρωποι».

Χάρην λοιπόν,του ακραίου εθνικισμού που πρεσβεύει και προωθεί κάθε εθνικιστικό σύμβολο όπως η ελληνική σημαία, δυστυχώς τα επεισόδια ρατσιστικής βίας στις μέρες μας απέναντι σε μετανάστες και αλλοδαπούς που έχουν έρθει στη χώρα μας αναζητώντας μια καλύτερτη τύχη, είναι περισσότερα και πιο έντονα από ποτέ.

Γεγονότα ρατσιστικής βίας μέσα στα ίδια τα σχολεία από μαθητές προς συμμαθητές τους διαφορετικού χρώματος ή υπηκοότητας, ρατσιστική βία στους δρόμους και στις γειτονιές από εθνικιστές και από νεοναζί μέλη της χρυσής αυγής,μαχαιρώματα,δολοφονίες,αποπειρες δολοφονίας,ξυλοδαρμοί,βιασμοί,απειλές,τρομοκράτηση σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.

Διαπιστώνουμε εύλογα ότι διανύουμε μία περίοδο ενός εθνικιστικού παροξυσμού που εκδηλώνεται με τις πιο ακραίες μορφές φασισμού που έχουν συμβεί στην ιστορία της Ελλάδας.
Μόνο που ο φασισμός στις μέρες μας δεν ήρθε απροκάλυπτα σαν «χούντα» όπως το ’67.

Αλλά ήρθε με τη μορφή μιας εξελιγμένης, σύγχρονης και ύπουλης «χούντας», μέσα από τους θεσμούς της επονομαζόμενης δημοκρατίας που μας πολιτεύεται.
Δεν ήρθε σαν «ξένος κατακτητής» όπως το ’40.

Αλλά μετενσαρκώθηκε μέσα από σάρκα Ελλήνων, για να μπορεί να καπηλευτεί τον εθνικιστικό μανδύα και να πατήσει πάνω στο εθνικό φρόνημα των πολιτών,εξαπατώντας και εκμεταλλεύοντας βάναυσα τον ελληνικό λαό.

Έτσι κατάφεραν να μπούν οι νεοναζί φασίστες της χρυσής αυγής μέσα στη βουλή.Εκμεταλλευόμενοι πρώτα την άγνοια και την απάθεια του λαού για τα πολιτικά δρώμενα, και προβάλλοντας μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ένα ολοσδιόλου ψεύτικο εθνικιστικό προφίλ.

Με τον ίδιο τρόπο κατάφεραν να προσηλυτίσουν,να εντάξουν και να εκπαιδεύσουν νέα παιδιά στα ενδότερα της οργάνωσής τους,κάνοντάς τους δολοφόνους φασίστες και υπηρέτες των ναζί, πουλώντας τους το παραμύθι ότι όλα γίνονται για το καλό του ελληνικού έθνους.

Τέτοια παιδιά ήταν και οι 2 νέοι που δολοφονήθηκαν στο Ν.Ηράκλειο της Αθήνας.

Γεννήθηκαν Έλληνες, πήραν ανατροφή και προπαγάνδα εθνικιστική από οικογένεια, σχολείο, στρατό και τους λοιπούς φορείς, φάγανε το παραμύθι της χρυσής αυγής περί εθνικισμού, προσυλητίσηκαν στην νεοναζιστική-φιλογερμανική οργάνωση, ορκίστηκαν φασίστες δολοφόνοι για την οργάνωση αυτή και εξυπηρέτούσαν οικονομικά και πολιτικά συμφερόντα των ανώτερων στελεχών αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Ολοκληρωμένοι και ορκισμένοι λοιπόν νεοναζί δολοφόνοι στα εικοσι-κάτι τους χρόνια,οι 2 αυτοί νέοι δολοφονήθηκαν από τον λαό σαν φασίστες νεοναζί, ως αντίποινα για τα εγκλήματα που έχουν διατελέσει και διατελούν καθημερινά απέναντι σε όλο τον ελληνικό λαό .

Δυστυχώς αυτοί οι ναζί στην Ελλάδα του 2013 γεννήθηκαν από ελληνίδα μάνα .Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα. Ο λαός όμως όπως δε ξέχασε ποτέ, έτσι δε ξεχνάει και σήμερα και και τον φασισμό θα τον εκτοπίζει από κάθε γωνιά του πλανήτη με ό,τι μέσο και αν χρειαστεί.

Με το κατέβασμα λοιπόν της ελληνικής σημαίας θέλουμε να πούμε πώς…

«Έλληνα» ξέχασες τη συγχρονη ιστορία των προγόνων μας οι οποίοι ήρθαν σε ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού ως πρόσφυγες από τον Πόντο της Μικράς Ασίας και έγινες χειρότερους από τους Τούρκους κατακτητές και βασανιστές απέναντι σε άλλους πρόσφυγες και μετανάστες.

«Έλληνα» ξέχασες ότι οι προγόνοι μας έφευγαν μετανάστες-πρόσφυγες στο εξωτερικό Γερμανία,Αμερική,Αυστραλία αναζητώντας μια καλύτερη τύχη και έγινες χειρότερος οικοδεσπότης στη χώρα σου.

«Έλληνα» ξεχνάς τα παιδιά σου που φεύγουν στο εξωτερικό για να πάρουν κάποια ανώτερη μόρφωση γιατί στην Ελλάδα του 21ου αιώνα η εισαγωγή στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα έχει γίνει προνόμιο ελαχίστων και καθορίζεται από ένα αναξιοκρατικό και αδιαφανές σύστημα ¨Πανελλαδικών εξετάσεων¨. Στο οποίο οι μαθητές-θύματα δεν έχουν καν το δικαίωμα να δούνε τα γραπτά τους και τα λάθη που προφανώς τους καταλογίζουν οι άγνωστοι και ωρομίσθιοι εξεταστές που διορθώνουν γραπτά εντελώς περιστασιακά,απλά και μόνο για να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

«Έλληνα» ξεχνάς τα παιδιά σου που με πόσο μόχθο και στερήσεις κατάφερες να τα σπουδάσεις και τώρα είναι μετέωρα στο 65% της ανεργίας των νέων και αναγκάζεσαι να γλύφεις ποδιές βουλευτών και δημοτικών αφεντάδων, αναγκάζεσαι να μπείς στο ελληνικό σύστημα της ρουσφετολογίας και της μίζας για να βολέψεις σε κάποια θέση το παιδί σου για να παίρνει τουλάχιστον τον εξευτιλιστικό μισθό των 500 ευρώ και να λές και ευχαριστώ.

Και αφού λοιπόν ξέχασες να είσαι ΆΝΘΡΩΠΟΣ πάνω απ’όλα….με αξιοπρέπεια, με όνειρα και ελπίδες, με αγάπη προς τον συνάνθρωπο επηρεασμένος από τη διδασκαλία του Χριστού…. θυμήθηκες να είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ….

Δυστυχώς…

«Έλληνα» σου πουλάνε τη προπαγάνδα ότι ζεις στην χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και χαίρεσαι,
χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι πλέον ζείς σε συνθήκες ολιγαρχίας και απολυταρχικής χούντας.

«Έλληνα» σου πουλάνε ότι ζεις σε μία χώρα με ιστορία και χαίρεσαι, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι ζεις σε μία χώρα χωρίς μέλλον για σένα, τα παιδιά σου,τα εγγόνια σου.

«Έλληνα» σου πουλάνε ότι ζεις στη χώρα του πολιτισμού και δεν αντιλαμβάνεσαι
πως η σύγχρονη Ελλάδα έχει να αναδείξει κάτι από τον πολιτισμό της από τον καιρό των αρχαιωτάτων χρόνων.

«Έλληνα» σου πουλάνε ότι πρέπει να πληρώνεις φόρους και να έχεις εθνική συνείδηση, όταν οι ίδιοι κάνουν φοροδιαφυγές εκατομυρίων ευρώ σε βάρος όλου του λαού και όλης της χώρας και οι φόροι που πληρώνεις εσύ καταλήγουν τελικά σε βαθιές τσέπες.

«Έλληνα» σε καταναγκάζουν σε μία εξευτελιστική ζωή με υποτιμιτικούς όρους, όταν οι ίδιοι δεν έχουν συναίσθηση του τι θα πεί να μην έχεις να ταίσεις την οικογένειά σου.

Έτσι λοιπόν, η σημαία που εμείς κατεβάσαμε, είναι η σημαία…

1.Της Ελλάδας των ανέργων και απολυμένων Ελλήνων

2.Της Ελλάδας των Ελλήνων φυλακισμένων πολιτών της

3.Της Ελλάδας των Ελλήνων αυτοχείρων πολιτών της

4. Της Ελλάδας των χρεοκοπημένων και των αγανακτισμένων πολιτών της

5. Της Ελλάδας των τοκογλύφων, των τραπεζιτών, των άτεγκτων και άμμωμων δοσίλογων που κυβερνούν

6.Της Ελλάδας των νεοναζί δολοφόνων που τους αποκαλλείτε Έλληνες

7.Της Ελλάδας των εθνικιστών-ρατσιστών-αντιχριστιανών

8.Της Ελλάδας των στ΄αρχιδιστών πολιτών της που έβαλαν τους μαχαιροβγάλτες δολοφόνους νεοναζί και νοσταλγούς του Χίτλερ, μέσα στη βουλή και μέσα στις γειτονιές μας και μετά ισχυρίζονταν ότι δεν γνώριζαν

9. Της Ελλάδας της κρίσης ως σύμβολο ακραίου φασισμού και σύγχρονης κατοχής

10. Της Ελλάδας της απληστίας, της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας, της ρουφιανάς, της ρουσφετολογίας και της μίζας

11. Της Ελλάδας που έχει γίνει ο κλόουν της Μέρκελ, της Τρόικας και όλων των ευρωπαίων

12. Της Ελλάδας των επιστρατευμένων εκπαιδευτικών της

13. Της Ελλάδας των πολιτικών και δημοτικών αφεντάδων της όπως ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπαγεωργόπουλος που συμμετείχαν σε σκάνδαλα και καταχράστηκαν εκατομύρια ευρώ του ελληνικού λαού και προσήχθησαν σε φυλακές πολυτελείας, κοστουμαρισμένοι και ατσαλάκωτοι.

Σε αντίθεση με τους συλλυφθέντες του Βελβεντού που μόλις με λεία μερικών χιλιάδων ευρώ κακοποιήθηκαν και βασανίστηκαν βάναυσα από τις αρχές

14. Της Ελλάδας που συλλαμβάνει τους νεοναζί της χρυσής αυγής ως ηθικούς αυτουργούς εγκληματικής οργάνωσης, με δεκάδες στοιχεία, μαρτηρίες και κατηγορίες για κακουργήματα και πλημμελήματα και τους αποφυλακίζει σε μία μέρα με περιοριστικούς όρους.

Σε αντίθεση με τον Κώστα Σακκά που ήταν προφυλακισμένος για παραπάνω από 30 μήνες κατά παράβαση της νομοθεσίας και χωρίς καν αποδεικτικά στοιχεία.

15. Της Ελλάδας που κύρηξε πόλεμο και κατά μέτωπο επίθεση προς τους έλληνες πολίτες των Σκουριών Χαλκιδικής για να που εξυπηρετήσει και να προωθήσει απλά και μόνο τα συφέροντα ξένων εταιρειών

16. Της Ελλάδας των εξουσιαστών και όσων καταχράζονται την εξουσία εξυπηρετώντας τον εαυτό τους και τα αφεντικά τους, εισαγγελείς , δικαστές , κωλόμπατσοι , αγράμματοι ειδικοί

φρουρίσκοι , στρατιωτικοί , μαλακοπίτουρες εποπ , μητροπολίτες και αρχιεπίσκοποι

17. Της Ελλάδας της «ΜΗ» ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

18. Της Ελλάδας που πέταξε στο δρόμο τους Έλληνες πολίτες από τα σπίτια τους, και τους παράτησε άστεγους σε κάποια γωνιά στο πεζοδρόμιο

19. Της Ελλάδας που αφήνει ελεύθερους και επιτρέπει στους εμπόρους να σπρώχνουν ανενόχλητοι τα ναρκωτικά τους στη νεολαία μέσα στα σχολεία, μέσα στα πάρκα, μέσα στα καφε-μπαρομάγαζα

20. Της Ελλάδας των Ελλήνων πολιτών που κοιτάνε να εκμεταλλευτούν τον συμπολίτη τους

21.Της Ελλάδας των Ελλήνων ΜΑΤατζήδων που ξυλοκοπούν τον λαό αδιακρίτως

22. Της Ελλάδας της «Χούντας» που φιμώνει κάθε φωνή ελευθερίας και αντίδρασης , όπως έκανε με την έφοδο και το κλείσιμο της ΕΡΤ.

23. Της Ελλάδας του παρακράτους που τόσο καιρό τους κάλυπτε υπό την αιγίδα και την προστασία της ελληνικής κωλομπατσαρίας

24. Της Ελλάδας που τιμάει με εθνικές επετείους τους φασίστες κυβερνήτες όπως ο Μεταξάς,

και για τους πραγματικά πατριώτες και ελευθεριακούς όπως ο Βελουχιώτης δεν κάνει καν λόγο

25.Της Ελλάδας της «αν-ισονομίας και της αν-ισοπολιτείας»

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ…

ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ:

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΜΕ, ΜΠΑΤΣΟΣΧΟΛΕΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ,

ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ,

ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,

ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ,

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΟΧΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

¨Αντιφασιστικές Πυγολαμπίδες Αριδαίας¨

~Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ
ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ~

πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *