Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 6/11 τα Ζώδια!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/11




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως ανήσυχοι γιατί μερικές φορές βλέπετε ότι θα πρέπει να κόψετε το γόρδιο δεσμό. Και τον τελευταίο καιρό πιθανόν να φοβάστε να κάνετε τομές και νέες εκκινήσεις. Παρόλα αυτά θα πάρετε κάποια καλά νέα.
Έρωτας: Υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση στη μεταξύ σας σχέση με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό δεν σας είχε δείξει και τα καλύτερα δείγματα γραφής. Η ανανέωση όμως χρειάζεται γιατί σας δίνει ελπίδες σε όλα τα θέματα που αντιμετωπίζετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τα πάντα προκειμένου να ξεκινήσετε κάτι άλλο με μεγαλύτερες προοπτικές και ίσως με καλύτερα φόντα από την πλευρά σας. Αν το έχετε αποφασίσει, να δεχτείτε άμεσα γιατί κάτι καλό θα βγει από αυτή την ιστορία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Χρειάζεστε αναβάθμιση η οποία μπορεί να έρθει μόνο αν αποφασίσετε να γίνετε περισσότερο ανοικτοί στο πνεύμα και στη σκέψη. Ο Τοξότης θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο στη διαπαιδαγώγησή σας.
Έρωτας: Μπορεί να συναντήσετε οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο που ίσως εκ πρώτης να μην σας κάνει γιατί ίσως νιώσετε πως δεν θα το έχετε υπό τον έλεγχο σας. Αλλά αν τελικά υποκύψετε και είστε μαζί του θα δείτε ότι ταιριάζετε απόλυτα, αρκεί να βγείτε από τα προσωπικά σας στεγανά.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ρίσκο μερικές φορές είναι απαραίτητο αν θέλετε να επεκτείνετε αυτό που κάνετε. Καλό είναι να πιστέψετε περισσότερο στις δυνάμεις σας και να εμπιστευτείτε συνεργάτες που θέλουν το καλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε τα άτομα που είναι γύρω σας, για να μπορέσετε να είστε συμβατοί με το περιβάλλον σας. Αυτό μπορεί να σας δημιουργεί μια πίεση παραπάνω, αλλά θα δείτε και με κάποιον τρόπο σε τι θέματα υστερείτε.
Έρωτας: Υπάρχει ανταπόκριση από ένα πρόσωπο αλλά ίσως να μη σας δίνει τα εχέγγυα για να νιώσετε ασφαλείς. Αυτό από μέσα σας θα πρέπει να το διαχειριστείτε για να έχετε τη δύναμη με το μέρος σας. Ο Τοξότης είναι κοντά σας αλλά σας χωρίζουν οι λεπτομέρειες της πράξης και της δράσης.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις τις οποίες θα χρειαστεί να τις οργανώσετε περισσότερο, αλλά χωρίς να χάσετε την θετική σας στάση. Γιατί μερικές φορές όταν έρχεστε αντιμέτωποι με την πράξη μπλοκάρετε και χάνετε το κουράγιο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Για να εκμεταλλευτείτε σωστά τον παράγοντα τύχη θα χρειαστεί από την πλευρά σας να ενδιαφερθείτε για θέματα που είναι κάπως έξω από τα προσωπικά σας θέλω. Γι' αυτό όσο πιο ανοικτοί σε ιδέες γίνετε τόσο θα ανοίγει περισσότερο η τύχη σας.
Έρωτας: Επειδή κρατάτε κάποια στεγανά, πιθανόν να αρνείστε είτε να συγχωρήσετε ένα πρόσωπο είτε να αποδεχτείτε συμπεριφορές, οι οποίες δεν σας θίγουν μεν αλλά δεν σας αρέσουν. Ο Τοξότης μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η καθημερινότητά σας δέχεται πιέσεις αναθεώρησης και ίσως χρειαστεί τουλάχιστον για σήμερα να έχετε ανοικτά αυτιά και μάτια. Οι συνεργάτες σας χρειάζεται να έχουν ανοικτά μυαλά και ευέλικτη συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε γενικά σε φάση που ότι και να γίνει δεν χαλάτε εύκολα τη ζαχαρένια σας και αυτό δημιουργεί μια θετική αύρα γύρω σας. Το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι έχετε διάθεση να ρισκάρετε και να πειραματιστείτε ακόμα και σε νέες καταστάσεις.
Έρωτας: Είστε στα πάνω σας γι' αυτό μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Τοξότης. Από την άλλη, κάνετε μια κίνηση διόρθωσης η οποία θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο που ίσως είχατε δημιουργήσει τις προηγούμενες ημέρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Ξετρυπώνετε κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα σας βγάλουν από τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών. Ίσως να ρισκάρετε ακόμα και κάποια πράγματα που παλιά δεν τα θυσιάζατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε προσαρμόσει κάποια πράγματα στα μέτρα σας αλλά συγχρόνως κάνετε τολμηρές κινήσεις οι οποίες σας επιτρέπουν να βγείτε έξω από τα στενά σας όρια. Αρκεί να μην κάνετε υπερβολές.
Έρωτας: Η αισιοδοξία σας βοηθάει να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες ακόμα και του παρελθόντος οι οποίες τώρα βγαίνουν μπροστά σας. Το πιο καλό είναι να είστε ειλικρινείς και όχι εριστικοί. Η σχέση με Τοξότη σάς απασχολεί πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε πράγματα και να υπερνικήσετε κυρίως κάποιες φοβίες που έχετε για θέματα βιοπορισμού. Στο χέρι σας είναι να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Μαζί με την λογική χρειάζεστε και πίστη.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε αισιόδοξη στάση απέναντι σε κάποιες καταστάσεις, κυρίως οικογενειακές, που μπορεί να σας πηγαίνουν πίσω μερικές φορές. Πιθανόν αυτό τον καιρό να νιώθετε κουρασμένοι γιατί δεν σας φτάνει ο χρόνος.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Τοξότης το οποίο σας και σας δείχνει ενδιαφέρον αλλά και σας κολακεύει. Οπότε, μπορείτε να κάνετε κινήσεις που θα αποδώσουν. Γενικά, η θετική σας στάση θα βοηθήσει στο να κερδίσετε τα στοιχήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρξει μια πρόταση η οποία θα είναι άκρως ικανοποιητική για σας. Αρκεί να μην φοβηθείτε να την υλοποιήσετε και να μην έχετε κατά νου ότι κάποιος θα σας ξεγελάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Έχετε γενικά αναθαρρήσει γιατί νιώθετε ότι υπάρχει κάποια προστασία, κυρίως από άτομα τα οποία είναι πολύ ανοικτά, αισιόδοξα και θετικά. Κάποιες επιθυμίες σας μπορεί να πραγματοποιηθούν εύκολα τουλάχιστον για σήμερα.
Έρωτας: Είστε πολύ ανοικτοί επικοινωνιακά για αυτό μπορεί να δεχτείτε ή να κάνετε δώρα τα οποία θα σας φέρουν χαρά. Ίσως να σας ευχαριστεί και ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού με το άτομο που είστε μαζί. Ο Δίδυμος μπορεί να σας κάνει εξομολόγηση για αυτό μη βιάζετε να βγάλετε συμπεράσματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα σας απασχολούν τα οικονομικά και μάλιστα κάνετε κάποιες θετικές σκέψεις οι οποίες σας δημιουργούν αισιοδοξία. Η βοήθεια από ένα φιλικό πρόσωπο ίσως να είναι μη αναμενόμενη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Επειδή είστε πολύ αισιόδοξοι καλό θα είναι να μην επηρεάζεστε από πρόσωπα που λειτουργούν αρνητικά, γιατί δεν σας κάνουν καλό και σας γεμίζουν φοβίες ή ακόμα και απαισιόδοξα συμπεράσματα για την ζωή.
Έρωτας: Είστε αρκετά δραστήριοι και για αυτό έχετε την δύναμη να διεκδικείτε ακόμα κι ένα πρόσωπο, που ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο. Εσείς τολμήστε να είστε ο εαυτός σας και θα δείτε ότι όταν λέτε αλήθειες τα πράγματα έρχονται πολύ πιο εύκολα. Ο Παρθένος πιθανόν να σας κοντράρει αλλά τελικά θα υποκύψει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε γενικά σε πολύ δημιουργική φάση. Μπορεί οι απαντήσεις που περιμένατε να μην είναι και τόσο στα μέτρα σας, αλλά τουλάχιστον θα αγωνιστείτε για να κερδίσετε χρήματα και να ανεβείτε στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε οριοθετήσει ορισμένα πράγματα και βάσει αυτών θα προχωρήσετε να κάνετε τα σχέδια σας και την ζωή σας. Το ότι δεν θέλετε να μοιραστείτε πολλά πράγματα με τους άλλους δεν σημαίνει και τίποτε. Μπορεί να περνάτε μια φάση πολύ εσωτερική. Πιθανόν η πίστη να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα.
Έρωτας: Θέλετε να μην φαίνονται οι προθέσεις σας και πιθανόν να προστατέψετε το δικό σας πρόσωπο από τον κίνδυνο της έκθεσης. Το καλύτερο είναι να κάνετε μια συζήτηση μαζί του εφ όλης της ύλης. Η Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιο σας θα κάνει το καλύτερο για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει πολλές και δύσκολες υποχρεώσεις αλλά θα δείτε ότι θα τις βγάλετε πέρα με τη μια, γιατί υπάρχουν μεγάλες ευκολίες από την πλευρά ή ατόμων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε αισιόδοξα μηνύματα για αυτό σήμερα τα βλέπετε όλα πιο ανοικτά, τουλάχιστον σε σχέση με το παρελθόν που αρκετές φορές αυτή την περίοδο σας εμποδίζει να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Σκορπιό δεν σας αφήνει αδιάφορους γι' αυτό δώστε του την ανάλογη σημασία που αναζητά από εσάς. Με συναισθηματικό τρόπο καλό είναι να έρθετε κοντά αλλά και να μην φοβάστε να του πείτε αλήθειες. Από την άλλη, η επαφή με Δίδυμο ή Τοξότη θα σας ανακουφίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που εκεί που φαίνονται ότι ανοίγουν, εκεί χάνονται. Και αυτό έχει να κάνει και με την ψυχολογία σας γιατί δεν επιμένετε. Σήμερα θα συζητήσετε με κάποια άτομα για κάτι που είναι πολύ καλό. Προσπαθήσετε να το ερευνήσετε παραπάνω για να έχετε άμεσα αποτελέσματα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε ανακατευτεί με πολλά πράγματα, αλλά η βασική σας επιδίωξη είναι να επιμείνετε σε ένα πρωταρχικό θέμα: πώς θα ανοιχτείτε σε νέες καταστάσεις και πρόσωπα χωρίς όμως να τους μπερδέψετε μεταξύ τους.
Έρωτας: Είστε κάπως ανήσυχοι γιατί μπορεί να θέλετε να πείτε και να κάνετε πολλά πράγματα και ο χρόνος να μην σας βγαίνει ή οι καταστάσεις να μην σας βοηθούν. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη θα έχετε μια ισχυρή ενεργοποίηση μαζί τους, αλλά ίσως να μην είναι εύκολο να καταλήξετε σε συμπεράσματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε ανοιγμένοι σε πολλά μέτωπα, αλλά για να έχετε επιτυχία θα πρέπει να βασιστείτε σε ένα και μοναδικό και εκεί πάνω να στοχεύσετε. Αν δεν το κάνετε, μπορείτε να χάσετε δουλειές χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε.

ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *