Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Φως στο Τούνελ ; Μετά από διάλειμμα πολλών μηνών επανήλθε στο προσκήνιο, μεταβίβαση των μετοχών της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Την προηγούμενη εβδομάδα

κάποιοι ενδιαφερόμενοι από την Αθήνα επικοινώνησαν με Γιαννιτσώτη και του εκδήλωσαν το ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της Αναγέννησης και ζήτησαν να μεσολαβήσει κάποιος για να έρθουν σε επικοινωνία με την διοίκηση της Ομάδας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της που κατέχει και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Η συνάντηση αυτή έγινε την χθες (Τρίτη) το μεσημέρι μεταξύ του προέδρου της Αναγέννησης και οι δύο ελλήνων και δύο Βραζιλιάνων από το Ριο, και οι τέσσερεις εκπρόσωποι του ενδιαφερόμενου για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και ο έγκριτος δημοσιογράφος των αθλητικών Μίγκας Ιωάννης. Στην συνάντηση ο πρόεδρος της ομάδας ενημέρωσε για την οικονομική και ποδοσφαιρική κατάσταση της ομάδας. Ήταν πάρα πολύ αναλυτικός και ως προς τα οικονομικά, αλλά και ως προς την σημερινή κατάσταση της ομάδας. Ο πρόεδρος έδειξε πολύ καλή διάθεση για παραχώρηση του πακέτου των μετοχών. Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης ως προς την διάθεση για παραχώρηση των μετοχών, όπως έλεγαν στο παρελθόν. Ήταν ξεκάθαρος και ενημερωτικός.
 
 Οι επενδυτές Έδειξαν ενδιαφέρον για απόκτηση του πακέτου των μετοχών και έμειναν ικανοποιημένοι από την ενημέρωση του προέδρου όπως άφηναν να εννοηθεί. Έδειξαν να μην ξαφνιάζονται από τα λεγόμενα του προέδρου, που σημαίνει ότι ήταν γνώστες και η ενημέρωση που τους έγινε πριν από την συνάντηση ήταν πολύ καλή και σαφής. Οι ενδιαφερόμενοι έφυγαν, θα γίνει σύσκεψη μεταξύ των θα ενημερώσουν τον επενδυτή και πολύ σύντομα θα επανέλθουν για να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους ή να ενημερώσουν την διοίκηση της ομάδας ότι δεν ενδιαφέρονται. Από την συζήτηση που έγινε φάνηκε να τους ενδιαφέρει η ομάδα μας και δεν έχει και μεγάλες οφειλές σύμφωνα με την κατηγορία που βρίσκεται, είναι στο κέντρο της Μακεδονίας και γι αυτούς παίζει μεγάλο ρόλο και αυτό, ευελπιστούμε να επανέλθουν σύντομα για να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους.

Μίγκας Ιωάννης


πηγη:logospellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *