Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Παγκόσμια πρωτοτυπία! Έλληνας παίκτης από το τοπικό πρωτάθλημα πλήρωσε για να παίξει κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τα κατάφερε!

Η μεταγραφή της χρονιάς είναι γεγονός στην Α1 του μπάσκετ. Στον Ηλυσιακό ανήκει και τυπικά ο Νικόλαος Μπέλος.

Το όνομά του βρίσκεται κανονικά στη λίστα του ΕΣΑΚΕ, έχει συμβόλαιο και ο αριθμός στη φανέλα του είναι το "4". Η απόδειξη και με ένα "κλικ" στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Ποιος είναι ο Νικόλαος Μπέλος; Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την ...Εξω Παναγίτσα στη Γ΄ Εθνική και στο τοπικό πρωτάθλημα της Εύβοιας. Παράλληλα ήταν και είναι πρόεδρος της ίδιας ομάδας.

Το καλοκαίρι ήταν έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του Ικαρου Χαλκίδας με την προϋπόθεση να αγωνιστεί και ο ίδιος στην ομάδα, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να παίξει στην Α1.

Στον Ικαρο δεν αποδέχθηκαν το αίτημά του, ο Ηλυσιακός όμως δεν είπε όχι. Ο Νίκος Μπέλος, λοιπόν, θα αγωνιστεί στην Α1 και μάλιστα σε συγκεκριμένα παιχνίδια, που θα είναι τηλεοπτικά σε ανοιχτό δίκτυο. Όπως με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό!

Ο Νίκος Μπέλλος αναγράφεται στο ρόστερ του Ηλυσιακού ως 33χρονος, αλλά ίσως να είναι μεγαλύτερος. Στα αφιερώματα της Γ΄ Εθνικής το 2010 ήταν ήδη 32... Λέτε να σταμάτησε ο χρόνος;

Όσο για το συμβόλαιό του; Ε, όχι δεν πλήρωσε ο Ηλυσιακός τον παίκτη. Το αντίθετο συνέβη.Ο παίκτης πλήρωσε για να παίζει! Παγκόσμια Πρωτοτυπία; Εντάξει, είναι δύσκολοι οι καιροί στην Ελλάδα. Γι΄ αυτό και τα έχουμε δει όλα!


πηγή:sportdog.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *