Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τζαμτζής προς Μακρή: Δεν έχω τζάγκουαρ κυρά μου... (vid)

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή και τον βουλευτή της ΝΔ, Ιορδάνη Τζαμτζή, όταν ο τελευταίος αναφερόμενος στην πολιτική της ΝΔ και απευθυνόμενος στην κ. Μακρή, τόνισε:



«Εμείς την υλοποιούμε την πρότασή μας, αν δεν σας αρέσει… ξύδι». «Εμένα αν μου αρέσει;» διερωτήθηκε η κ. Μακρή και συνέχισε: «Ρωτήστε τον ελληνικό λαό αν τολμάτε να πάτε στην περιφέρειά σας, να κάνετε μια βόλτα στη λαϊκή αγορά και μετά ελάτε να μου πείτε εμένα ‘ξύδι’». «Με τη Τζάγκουαρ κυκλοφορείτε όταν πεινάει ο κόσμος που σας ψηφίζει. Με τη Τζάγκουαρ και τα σπίτια που έχετε φτιάξει και δεν έχετε ούτε ένα ένσημο στη ζωή σας. Μόνο από κουμπαριές γίνατε αυτό που γίνατε. Απ’ τις κουμπαριές με τον κ. Μεϊμαράκη. Πάρτε λοιπόν τη Τζάγκουαρ και κάντε καμιά βόλτα και αφήστε τους υπόλοιπους» ανέφερε σε έντονο ύφος η κ. Μακρή, ενώ ο κ. Τζαμτζής απάντησε: «Τζάγκουαρ δεν έχω κυρά μου εγώ…».
πηγη:newsget

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *